Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
TheBikerider #131 üzenetére
Én pl. nem írtam, hogy gyorsabb lenne, mert mitől lenne az? Viszont nem is lassult le. Persze nyilván nem hasonlítható össze egy újabb készülékkel a sebessége, szerintem ezt sem mondta senki. Használható, a teljesítménye nekem elég.
-
lmno
őstag
válasz
A GSMArena-nál is biztos full idióta Apple fanatikusok ülnek:
[link]"Whatever it is, it seems to work well and now not only are old iPhones getting an update, they are getting an update that actually makes them better. You can finally tell your friends who keep asking “is it safe to install the update or will it make my phone slow?” to go ahead and hit the download button."
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Szerintem 4-5 éves hardveren kész csoda a fejlesztők részéről is ha sikerül gyorsitani az os-en.
-
niof
veterán
válasz
TheBikerider #94 üzenetére
Én beléptem anno a béta "programba", és elég gyakran jönnek frissítések a telóra (SE - jelenleg 12.4 public beta 3 vagy 4 van rajta). Lassulást eddig nem tapasztaltam egyszer sem, de olyan volt, hogy indokolatlanul gyorsan merült az akksi. Néhány nap, vagy max. 1-2 hét után jött egy új update, és rendberakta. Ezen kívül nincs gondom a kicsivel. Sosem volt újrahúzva/visszaállítva.
-
30z.Samu
titán
válasz
Én a sötét oldalon vagyok jelenleg, egy SE-t cseréltem le. De nem azért, mert olyan lassú lett volna. Sőt, szerintem rohadt gyors volt a telefon. Mondjuk én nem is vagyok egy hardcore user.
-
Ádám16
addikt
válasz
Hát, nem akarok győzködni senkit, de nézzetek pár YT videót SE-ről iOS 10-zel és 12-vel.
Én teljesen fluidnak érzek mindent lényegében, tetű lassú max egy 5 éves középkat. android mobil. -
janeszgol
félisten
válasz
Ez nagyon érdekes. Egyeseknél ugyan az a mobil gyors, másoknál lassú. A cégnél is panaszkodott egy srác, hogy levelezésre még okés a 6s, de minden másra totál használhatatlan.
Ennek köze lehet ahhoz, ha éveken át gurítják maguk előtt a profilt és nem újként "lakják" be a mobilt, hanem csak ráfeszítik a profiljukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest