Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orosz Mérnök
tag
Újra gondolt Nokia 100...
-
forgonati
őstag
A mult héten is volt valami hír ilyen hasonló buta Nokiáról nem? Ezekből minek ennyi féle? Évente megjelenik 1-2 új de legtöbbször csak színben különböznek meg a gombok formájával variálnak kicsit. Ezeket a telefonokat simán elég lenne csak 3 évente frissíteni, a hardver úgysem öregszik olyan gyorsan bennük, hisz ezek eleve olyan gyengék hogy többé-kevésbé csak telefonálásra jók...
Keelah Se'lai!
-
janeszgol
félisten
A beszédhangszóró legyen patent és a mikrofon. Hihetetlen, hogy egyik újabb Nokia sem remekel ezekkel. Egy butateelfon. Grat.
-
bollokcs80
Korrektor
Bezzeg az egyetlen használhatót (Nokia 301) meg utód nélkül kifuttatták.....
B.Cs.
-
joelke HU
senior tag
Larger 1,8" screen... 2017-ben mindenképp 😁
Nem hiszem el, hogy egy becsületes 6300-szerű cuccot nem tudnak összehozni.
És ezekért a szemetekért itthon legalább 8000-9000-et is elkérnek.Motorola G51
-
draco31
veterán
15 órás üzemidő?? Az igen
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 9 pro /\/\ Pi 4 2GB /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
troviko
senior tag
Jó sz*r, de legalább annyiba is kerül, amennyit ér. 5k-ér jó, foci labda helyett.
Ellenben én is valami tisztességes Nokia butamobilt várnék, mint a 6300 vagy a 6700. Ezekért még komolyabb mennyiségű pénzt is adnék. (30-40K). Ezeket nincs pofám megvenni őseimnek, mégsem csomagolhatok be nekik szép dobozba műtrágyát...
Szerk: Azt hittem a videó alapján egy pillanatig, hogy az óra mindig látható lesz a kijelzőn. Az mennyire jó volt már régen. Hiányzik is mindenkinek.
Kb amúgy ez az always on display az egyetlen dolog, amit szeretek az S7 Edge-emen.[ Szerkesztve ]
https://www.oldtech.hu/
-
-
.Szaki.
addikt
Ez egy az egyben egy Nokia 100/101 külsőre.
bollokcs80
Bizony, az egy hatalmas nagy öngól volt, hogy a 301-515 vonalat nem folytatták, de hát az S40 sincs már, csak S30+..
-
this is life
veterán
Ahoz eloszor is akarat kellene , series 40 plattform felelesztese (liszenszelese ha nem a tulajdonuk) utana gyurni az sw ,majd korrekt vasat,burkolatot ra... Az elmult lassan 1 evtizedben csak ennyi hianyzik az udvosseghez..
Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?
-
-
juuzer
őstag
Ennyiért szerintem teljesen rendben van
Mjuk oké, hogy a Voda 12 ezerért dobja utánad a Lagdroidot, de az kb olyan is
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
dealerman
senior tag
először 4GB-ot olvastam,mondom what ?
underground techno will never die
-
vicze1
félisten
Jaja nem mostanában, USA-ban AT&T fél éve számolta fel teljesen a GSM-et, 2020-ra USA-ban egyáltalán nem lesz semmilyen 2G. Itthon kb. 2022-re várható a beszüntetése.
Japánban megy 2012-ben kapcsolták le a 2G-t a világon először, hol máshol.Itthon az MVM Net az új csapásirány LTE 450-en.
2G-t pont azért kell kipucolni, hogy legyen frekvencia hely a 4G-nek.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Szerintem túlléphetnének a gyártók azon, hogy minden évben kihozzák ugyanazt a modellt, csak más műanyag csomagolásban. Ahogy halad előre a technika, meg kellene tudni lépni azt, hogy a komponensek is javuljanak. Ne mindig ugyanazt a filléres 0 betekintési szöggel rendelkező múltszázadi kijelzőt, a szintén múlt évszázadi mikrofont és hálózati komponenseket. Ne az edge legyen a maximum amikor már a 4G hanghívás korát éljük. (persze tudom hogy ez még egyenlőre eléggé termékspecifikus).
All→M8
-
Soybex
őstag
Terroristáknak bomba hívogató telefonnak jó max ennyiért
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Monkey
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy google contacts-el tud -e egy ilyen vagy ehhez hasonló szinkronizálni?
-
lm83
őstag
Azért egy kis "okosságot" már ezekbe is belerakhatnának...
-
Rodi 4.80
senior tag
Gyártsanak még több hulladékot!
(büntetlenül)
-
Monkey
tag
válasz
quailstorm #28 üzenetére
Köszi. Na ez gáz...
-
Abszolút semmi izgalmas, korszerű nincs ebben a mobilban. Muszály volt ezt így kiadni?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
gtasystem
őstag
ez elírás, 15 órás a telefonálási idő, az üzemidő az több hét..
szerintem ennyiért teljesen jó ajánlat, ez kb. egy jobb kulcstartó ára, nyaralásra, munkához, elveszteni, bombát robbantani tökéletes..[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
forgonati
őstag
válasz
gtasystem #34 üzenetére
Nyaralni nem ilyet viszek, hanem akkor már olyat amiben van egy épkézláb kamera. Persze tudom, az drága, meg elveszíted. De ha ebben nincs kamera, akkor úgyis viszel egy külön kamerát, amit ugyanúgy elveszíthetsz. Szóval nyaralni sosem vinnék ilyet...
"Elveszteni"
Mégis, kinek a szándéka elveszíteni egy mobilt, bármilyen olcsó is? Szerintem senkinek. Nem azzal a céllal veszem. Bombát robbantani meg... No comment inkább.
Keelah Se'lai!
-
gtasystem
őstag
válasz
forgonati #35 üzenetére
gondolom arra még nem gondoltál, hogy lehet kamera nélkül is nyaralni, egy csomó ember csinálja majd egyszer próbáld ki..
az elveszteni-t pedig láthatóan nem érted..
ennyiért ez a telefon nagyon jó ajánlat, szerintem vinni fogják mint cukorkát, ha máshol nem afrikai vagy indiai piacon biztosan..[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
csab2
veterán
A Nokia 130-ról semmi hír? Pedig egyszerre mutatták be őket.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
cernageza
csendes tag
Nem értelek titeket.
Tud telefonálni az eszköz? Tud.
Jól néz ki? relatíve jól.
Van bármi egyéb kívánalom egy ilyennel szemben?szerintem nincs. probléma?
-
ph2012
senior tag
Egy név hány karakterből állhat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmadik generációjához érkezett a hagyományos, nyomógombos mobiltelefon. Nem okos, de nem is drága.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DIGI Mobil
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Itt az áttörés: a Model Y a legkelendőbb személyautó
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs