Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nem tudtam miről beszéltek, de pont most olvastam máshol hírt róla. Nem rossz, rohadt jól néz ki. Itt van összehasonlító videó is (ipad/i4), látszik, hogy ipad-en kicsit már akad. Gondolom pont ki van élezve i4-re, és a kicsit nagyobb felbontással már nem bír olyan szépen.
(#76) stevve: 3gs-en elvileg megy (3g-n nem indul), de gondolom ott már nem ilyen folyamatos. Bár a felbontása negyedannyi, szóval akár lehet rá esély.
szerk: nem is azt mondom, hogy alátervezték, hanem úgy értem, hogy ez az engine totál kihajtja a graf maximumát i4-en, a határon pörög, és a kicsit megnövelt felbontás miatt, az ipad-on már túlcsúszik a határon.
-
Kicsit szaggat, de elég komolyan néz ki

stevve: Semmilyen opció nincs benne. Van egy Start gomb az elején, majd egy About és egy Guided Tour gomb egy felső panelen. Irányítani meg dual-analóg módon, vagy point-and-click rendszerrel lehet, utóbbi esetben külön is forgatható a kép egy ujjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest