- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
Rinocerosz #137 üzenetére
fehér háttér és nagyon oldalról kell nézni, ráadásul ha a színeket állítót manuálisan eltüntethető ha melegre állítod. Részemről felfoghatatlan hogy hogyan lehet olyannyira oldalról használni egy telefont. abszurd.
ha bármi más megy és 1005-ban nem egy fehér hátteret fogsz nézni akkor észre sem venni főleg ha normálisan használod és nem 70-85fokbol akarod nézni a mobil kijelzőjét. -
bepe79
addikt
válasz
Rinocerosz #132 üzenetére
Igen, mint pl. az iOS 12-vel bejött lézeres távolságmérőhöz hasonló távolságmérés a telefonnal, meg a vízmérce, stb. stb.
-
DonMaster
addikt
válasz
Rinocerosz #120 üzenetére
legutobb 2év 8honapos készülékemet vittem be és javitották ingyen 1nap allat.
frissitések nem ugy jönnek hogy ha kell ha nem hanem normálisan optimalizálva letesztelve. -
tomboy0013
veterán
válasz
Nekem G6-om volt 1,5 évig és 2 havonta fixen jöttek az update-ek. Mielőtt eladtam is jött rá az előző havi biztonsági frissítés.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ha Samsungról jössz szerintem nyugodtan leszarhatod a software frissítést,mert mindkettőre lassan jön csak. Most az, hogy egyikre 1-2 hónappal jön mint a másikra szerintem nem szoroz vagy oszt, ha új rendszer Google telóra már alapból kint van 10 hónapja.
Garanciával meg nekem nem volt gondom soha LG-n. Bevittem ránéztek aztán cserélték is ami kell pl. függő G3-n nem ment a GPS erre kaptam egy független alaplapot. Mikor meg eltörtem a sarkát volt hogy azt is cserélték.
Samunggal meg nincs nagyon tapasztalatom , elmult 2 évben volt 3 Samsungom + 1 Tab-on tőlük, de nem kellett gariztatni egyiket se.
Amúgy ha most kéne telót választanom én is V40-et vinném.
Egyenlőre cak azért nem megyek rá, mert még megnézem hova visz ez a onscreen fingerprint reader.
Ha olyan faxa ahogy mondják inkább várok egy évet a V50re. -
sonkuci
tag
válasz
ha mindig napra kész szeretnél lenni frissités ügyileg akkor az lg-t nem ajánlom. vannak frissitések, de nem két hetente.
gariztatáshoz nem volt még szerencsém igy arról nem tudok nyilatkozni. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Tudtommal elég gyér a szoftverfrissítési morálja az LG-nek, elég sok fórumozótól lehet olvasni, hogy ritkák a frissítések és hamar abbamarad a támogatottság is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest