- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Migee
tag
Az 5 pro-ban van magyar nyelv?
Melyik EU warehouse-t ajánljátok vásárlás céljára? -
válasz
SkyLine3000 #24 üzenetére
Legyen. Engem nem foglalkoztat annyira, hogy felesleges időt pazaroljak rá, már ez is több volt az szükségesnél...
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
subset
senior tag
Kíváncsi vagyok ide az öreg kontinensre mikor érkeznek ha érkeznek egyáltalán...
Használj Te is szabad szoftvert !
-
válasz
SkyLine3000 #21 üzenetére
Én ezen annyira nem pörgök, ez is csak egy név.
Ez nem meredek, a Neffos , az meredek
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Polarstar #11 üzenetére
En azert nem valasztottam feher telokat regebben, mert a feher keret es a kijelzo kozott jobban kiutott a fekete sav. Ez mai modellekre mar nem igaz ahogy nott a kijelzo/kava arany.
Emlekszem LG G2-nel anno, a feketet vettem mert idegesitett a fekete keret.
Nem sokkal "immerzivebb" a fekete? Itt a feher a fekete mellett egy gagyi kinai telonak nez ki. -
-Skylake-
addikt
"
@-Skylake-: ebbe is több lett belemagyarazva, mint kellene. Mi a baj?vagy mi az oka, hogy így neki kell menni a másiknak?
Ez nagyon nem oké a fórumon"???
Én nem mentem neki szerintem, a telefonról beszéltem, meg arról , hogy a "nekem nem tetszik" és a "nem ízléses" egyáltalán nem ugyan az.[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-
exedoc
senior tag
Nagyon tetszik, főleg a fehér/csíkos, szerintem iszonyat jól néz ki. Maga a telefon is bejön.
-
válasz
SkyLine3000 #13 üzenetére
Ezen a név dolgon szerintem a magyarok nagyon pörögnek....
Én pocophonet vettem... Megkérdezik mit használok: telefont...
Őszintén, így is elég felszínes nemzet vagyunk, erre ennél jobban nem kell raporogni.
@-Skylake-: ebbe is több lett belemagyarazva, mint kellene. Mi a baj?
vagy mi az oka, hogy így neki kell menni a másiknak?
Ez nagyon nem oké a fórumon
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
"Hmm... szerintem meg sokkal izlesesebb, mint pl. barmelyik arany szinu telefon, legyen az akar apple, samsung, vagy barmi mas."
Nem , nem igazán. Ha tényleg ezt gondolod akkor az "ízléses" mint fogalom meghatározása lesz a problémád. Az egy dolog , ha neked nem tetszik , az egyéni ízlés kérdése , de az hogy valami általánosságban ízléses e az már nem. Ez pedig abszolút nem. Sőt , tovább megyek , alapvetően nem is értelmezhető ennek a telefonnak a létezése. Sajnos tisztában vagyok vele milyen hihetetlen ízléstelenek az emberek , szóval biztosan lesz majd aki ilyet vásárol , hát részvétem. Az ilyen termékek csak mélyítik a problémát amit alapvetően megoldani kellene.
Ízléses (ha telefonról van szó) az a Porsche Design Blackberry Passport és azon felül, hogy látszik rajta hogy felnőtt embereknek tervezték (ami ezen a telefonon nyilván nem) , azon felül még a készülék összhatásán is érződik a PD munkája, nem csak rá van baszva a logójuk.
Még azt sem tudom mondani egyébként, hogy a Te hibád , hogy nem tudod elkülöníteni az ízlésest az ízléstelentől , mert manapság olyan hihetetlen mértékben ömlik a trash meg a szar mindenhonnan , hogy valóban kihívást jelent ezeket a fogalmakat a helyén kezelni. De azt tényleg szögezzük le kérlek, hogy az ízléseshez ennek a telefonnak köze nincs , de semmi.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
SkyLine3000
addikt
Ha majd a Telenort átnevezik Laa-ra, remélem felveszi a repertoárba az iqoo telefonokat. Vettem a Laa-nál egy iqoo-t. És akkor egy átlag magyar azt sem fogja tudni, hogy hol és mi van.
-
törölt tag
A sima verzió a sík kijelzővel brutál jó lett szerintem!
-
A Pro verzió nem rossz készülék, tud qi töltés?
-
gproject
aktív tag
Hmm... szerintem meg sokkal izlesesebb, mint pl. barmelyik arany szinu telefon, legyen az akar apple, samsung, vagy barmi mas. De a sima feher telefonok is rem gagyik
gyanitom, neked inkabb a bmw markaval(en mondjuk semmilyen auto markahoz nem kotodom, sot egyforman letojom az osszeset, meg mielott bmw buzinak gondolnal) lehet zsigeri problemad(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
joey04
titán
A kettőből lehetne összegyúrni egy jót.
-
mbotnd
tag
Mennyire jó a szoftvertámogatottság? Elég jó ajánlat lett.
-
Nekem tetszik, pedig nem vagyok nagyon autómárkás.
A DTM-s összefonódást sajna nem annyira értem, nem annyira fut már a DTM
De ha látták benne fantáziát biztos oka van
-
GreatL
őstag
A Fekete Pro jól néz ki... tud Wireless Charge-ot is?
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Gubu0101
veterán
Tetszik,főleg a karbonos
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
törölt tag
Nem tudom, mikor voltam a Józsefvárosi piacon, de emlékeim szerint ez a fehér hátlapos verzió oda való.
-
Fasza csíkos fehér hátlapos.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az IQOO 5 és 5 Pro 120 Hz-es kijelzővel és az idei kötelező sztenderdekkel mutatkozott be, utóbbi pedig BMW M Motorsport dizájnnal.
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest