Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
Hirdetés
-
RGB-túladagolást kapott az ADATA legfrissebb DDR5 memóriája
ph Az egy- és kétcsatornás csomagokban jegyzett széria 8000 MT/s-os sebességig fedi le az igényeket.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát jah. Nincs nagy újítás sehol. Megkapott pár funkciót, amit 1-2 éve van Androidban, valamit, amit a P-ben jön, és volt még 1-2 olyan újítás, ami tökre fura nekem. Voice Memos tableten is végre? Ez akkora dobás, hogy a műsor első 10-15 percében kell róla beszélni? Hmm...
-
törölt tag
A csoportos FaceTime-nak jár a pont, a CarPlay bővítése is dicséretes. Animoji, Memoji baromság senkit nem érdekel, szvsz unalmas volt...
-
darvinya
titán
Első megjegyzés, hogy régebbi készülékek is megkapják, de mit.
Utolsó lökés, ami használhatatlanná teszi, hogy vegyék az újat?
Vagy kapnak valami feliratot, mert funkcióban meg lesz kurtítva?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
balgab84
aktív tag
Unalmas volt.
-
Matada2.3
veterán
Rettentően kíváncsi leszek, hogy mennyi gyorsulást fognak ténylegesen realizálni az 5s körüli készülékek. Kicsit szkeptikus vagyok. A többi feature tök jó, az lett amit ígértek, semmi visual overhaul csak optimalizálás.
Finn the human
-
tatu9
tag
Háát....nem estem hanyatt székestől, meg anélkül sem. Elég szegényes, a sebességet majd meglátjuk.
“TRUST. PRAY. OBEY”
-
leslieke
Jómunkásember
A Waze CarPlay használata szuper hír.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
hemaka
nagyúr
Egyetlen ertelmes dolog az utolso bekezdesben talalhato.
-
Ádám16
addikt
Hát nem is tudom... nekem a sebességgel abszolút nem volt bajom a 11-gyel sem, a kezdeti -jópár hónapig javitatlan- bugokkal annál inkabb.
-
janeszgol
félisten
Szerintem ez már nem szempont sem a Touch 6G-nél, sem az 5s-nél és sem a 6/6Plusnál. Az SoC még elég lehet a mindennapokra, de az 1 giga ram limitálja a használhatóságot. Persze aki nem nagy étvágyú, az elvan vele úgy, mint egy A3 2017-tel, ami 2 giga rammal szerelt.
Szóval ha a felsorolt készülékek megkapják ezt az - hívhatjuk így is? - optimizáló OS-t, akkor az csak plusz pont lehet (ötös?) az Apple ellenőrzőjében. -
<Adamsky>
nagyúr
"Az iOS-ben lévő DND (ne zavarjanak mód) be- és kikapcsolási ideje szabályozható lesz ... "
Ezt, hogy kell érteni? Eddig, hogy működött, ill. hogy fog ezután? - mint a témára nyitott Android-os kérdezem -
joey04
titán
Újdonságok nem sokat érnek, ha viszont igazak a cikk elején leírt számok a gyorsasággal kapcsolatban, akkor jó lesz. Na majd ránézek a második bétára.
-
Ujfelhasznal
tag
Nem lett nagy eresztés, de a pletykák alapján erre lehetett számítani. Kevés csicsa, több optimalizálás.
-
darvinya
titán
válasz <Adamsky> #13 üzenetére
Előre definiálható mikor kezdjen és mikor végezzen és ezt mikor tegye.meg, stb., persze droid-on nem csak időhőz van kötve ez a funkció.
(#12) janeszgol
Legyen így, de ezt csak h… gyerek eszi meg, mert neki más nem adható nehogy lelkivilága meg ne sérüljön és tényleg tudatosuljon mit tud.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
juuzer
addikt
MeMoji es Group Facetime... Edes Istenem..
Csokoltat a Samsung a Google Duo es a Skype lol
Vamos a la playa.
-
törölt tag
válasz <Adamsky> #13 üzenetére
A bemutatóban az szerepelt például, hogy ha rányomsz a DND gombra a vezérlőpulton, akkor kapsz pár lehetőséget, hogy meddig legyen bekapcsolva (1 órán át, estig, amíg ki nem kapcsolod, stb). Olyasmi, mint ami talán Android 6.x-nél jött be, csak azóta megint átvariálták kicsit azt hiszem.
-
galaxys80
veterán
Bemelegítésnek jó ez a hír. Aztán szeptemberben megint kezdődhet a hadd el hadd.
Remélem a megszokott troll arcok összeszedik magukat és nem ugyanazt az elcsépelt fikaáradatot kell olvasni.
Kellene már valami újítás tőlük is. -
GuineaPigMan
tag
válasz Totheground #20 üzenetére
... és még ez az ótvar Skype is tudja már rég azt amit a FaceTime-nál csak most jelentenek be.
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
Hallosz
senior tag
Ahhoz mekkora fejlesztésre van szükség, hogy az elküldött SMS-ről (nemaz imessage) értesítést kapjak, hogy landolt a címzett telóján. Másik felettéb hasznos dolog, hogy rezeg a készülék amikor felveszik vagy bontják a hívást.
Gondolom ez még úgy 15 év mérnöki innováció? -
Def26
félisten
carplay waze már ideje volt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wesder
félisten
válasz fornettisuti #24 üzenetére
Nem tudja az iOS?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RetepNyaraB
veterán
Tök oké, hogy frissítik a cuccaikat. Ez a nagy piros pont, amelyet az összes mocskos android-hegesztő eltanulhatna. De aztán itt véget is ér a nagy öröm; Air 2-je van a barinőmnek, ami azért valójában pont nulla százalékkal használhatóbb, mint eddig volt. Már persze ha eltekintünk pl. a munkája miatt folyamatosan használt "garage band" alkalmazástól, amely egyre szarabb az évek folyamán. Most már saját magával se kompatibilis, a fájlok megosztása pedig egy agyrém.
Egyszer csak visszaüt már a sok marketing/PR bullshit az összes gyártó fejére; igény volna rá
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
peter9228
aktív tag
Nekem a legjobban a MacOS dark mode tetszett, ideje volt már. Sokkal használhatóbb lesz tőle az Xcode szerintem.
-
moleculez
veterán
Komolyan a skypehoz hasonlítjuk a FaceTimeot? Hát a skypenak 1-1 is kihívás sokszor, hát még a group chat...
Szerintem tök rendben van ez az update, optimalizálás a lényeg.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
válasz GuineaPigMan #21 üzenetére
Csak mire a skype elindul, már tárgytalan a beszélgetés.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
holozis_HUN
veterán
Mi a baja az embereknek a skypepal?
Pár napja kellett használnom, 4-en voltunk, egyből csatlakozott, kép is volt, hang is volt, mind jó minőségben. Senki sem fagyott ki a beszélgetésből. Chat jól működött közben. Volt ember telóról és gépről is... Teljesen jól működött, nem tudok jobb módot a működésére.
Oké, most ez egyszeri tapasztalat, ezelőtt 2 éve használtam skypeot, akkor is jól ment, akkor napi szinten órákat használtam (távkapcs.)
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Parallaxis
addikt
-
Totheground
addikt
válasz holozis_HUN #31 üzenetére
Mi kerüljük mint a tüzet, rendszeresen összefossa magát, lagol, szar az audio vagy csak simán csörög, de nem kapcsolódik. Azóta szerencsére a családban mindekit updateltem iPhone-ra és a FT az esetek 98%-ában teszi a dolgát.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Kasya
nagyúr
Regebben, mikor a Microsoft keze ala kerult a Skype, voltak gondjai. Ma mar nincs vele gondom (a Viberrel pl. tobb problemam is van). Ugyanakkor a problemas ido az emberek fejeben nagyon megragadt (pl. mint a Firefox ram zabalasa).
Ma mar egyre ritkabban hasznalom, de teszi a dolgat rendben (PC).[ Szerkesztve ]
-
Aprósólyom
addikt
Ezért szemezek én is mostanában iPhonenal. Kicsit kiakasztó az android telefonok kb 2 évig élő frissítési ciklusa. Az én telefonom hardverének simán bírnia kellene még 2-3 android ciklust, de 7.1.1-nél már nem fog újabb kijönni rá, hivatalosan. Unofficial, meg skip, tapasztalatok útján. Valójában nem szeretem az Apple-t összességében, de telefon témában, a régi Nokia filozófiát testesíti meg az én szememben. Anno Nokiához sem egyenes volt az utam. Úgy tűnik, hogy Apple felhasználónak sem könnyen szereznek meg. Mondjuk régebbi iOSekkel ez nem is sikerült volna nekik.
Jól tudom, hogy ez az esemény több napos? Feltételezésem szerint nem is várható információ újabb iPhone SE méretű készülékről, igaz? Ez nem az az Apple rendezvény...Jevons paradox
-
addikt
Remélhetőleg az újítások helyett a stabilitásra koncentrálnak majd és nem jön ezer update a kiadás után.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Parallaxis #32 üzenetére
Nekem ez már Android 5.1-en is ott van.
-
veterán
Szokásos "csepegtetés".
HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.
-
janeszgol
félisten
De van. Jó lenne ha leállnál a korlátlan iPhone/iOS védéssel és droid fikával, mert már marha unalmas.
-
<Lacy85>
addikt
Azt be lehet állítani, hogy melyik napokon, hány órától hány óráig legyen aktív.
Meg azt is be tudod állítani, hogy kiknek a hívását jelezze,
üzenetek, értesítések, naptárban lévő eseményeknél jelezhet-e,
emlékeztetőknél jelezhet-e,
ha valaki többször hív egymás után, akkor engedélyezheted a jelzést neki,
értesítési led villoghat-e, stb.[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Semmi igazából, csak MS és azt illik utálni. Aztán jön az ilyen, hogy jajj, mert egyszer újraindult stb. Ilyen van a FT-nál is, sőt mindennél előfordul.
Attól, hogy még itt fikázzák páran a leghasználtabb kliens a világon.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
maci25
aktív tag
"Ki ne várta volna az új animojikat"
Tényleg ezeket ki várta/várja? Ovisnak még szerintem nem kell telefon. Alsósok körében érdekes dolgok lehetnek ezek, így tényleg jár a piros pont
(vérciki, hogy ez előkerül egy ilyen előadáson)
Gondolom vannak dolgok amiről nagyon el kell terelni a figyelmet -
Totheground
addikt
Azért hihetetlen, hogy azok hiszik magukat érett(ebb)nek és felnőtt(ebb)nek, akik nem képesek egy év után sem helyen kezelni az animoji-kat.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
törölt tag
válasz moleculez #29 üzenetére
Mondjuk a Skype mobilos kliensei bennem is rossz emlékeket hagytak (folyton fut a háttérben, leszívja az akksit). De mondjuk ott a nagyon alulértékelt Hangouts, ahol évek óta van csoportos videó, pont ilyen automatikusan fókuszt nyerő megoldással, mint amit most demóztak (oké, nem ilyen fekete háttér előtt lebegő buborékokban vannak a videóképek, meg nem lehet animoji maszkot használni benne, de na bumm ). Illetve gondolom a Duo is pont ilyen, csak modernebb köntösben, csak azt nem használtam még, mert tökéletesen elég a Hangouts is, amire kell.
Aztán FB messenger is tud csoportos videót, és még szerintem több másik szolgáltatás is mára. Annyi a különbség, hogy ezek mind multi-platform megoldások, és nem csak Apple gépeken működnek.Totheground: Mondjuk azzal egyetértek, hogy az kicsit unalmas volt, hogy 5 percig ott mutogatta a csaj, hogy van ilyen animoji is, meg olyan animoji is. Ezt kb két slide bemutatta előtte, amíg a pasas beszélt, és ennyi időt elég lett volna rászánni bőven.
[ Szerkesztve ]
-
maci25
aktív tag
válasz weberzolee #46 üzenetére
Valami nagyon félre ment nálatok. Én csak azt nem értem ez mit keres egy bejelentésen. Nem ciki főverzió váltás mellett erről beszélni?
-
Shyciii
veterán
"Az iOS-ben lévő DND (ne zavarjanak mód) be- és kikapcsolási ideje szabályozható lesz, az értesítések pedig erre az időszakra teljesen eltüntethetők."
WTF?? Ez most komoly, hogy 2018-ban most lesz rendesen megcsinálva ez a funkció? Eleve nem értem, hogy raknak DND-t az IOS-be, és kvázi semmi nem szabályozható, tehát értelmetlen az egész, és persze nem értem, hogy mi tartott ennyi ideig.
-
buvartacsko
addikt
nyugi, iOS 6 (2012) óta ütemezhető a DND ki és bekapcsolási ideje, csak egy olyan oldalra jársz híreket olvasni, ahol nincsenek tisztában ezzel és nem értik, hogy most mivel mivel került kibővítésre a funkció. (2012-ben ilyen még nem volt alapértelmezettben a stock droidban)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Elden Ring
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VPN topic
- Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen