Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Jáj, az a hátlap a pro esetében........
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Benetnes
tag
Type-c nélkül hát nem is tudom!
Az a kamera elrendezés kissé kínos...... -
tibcsi0407
félisten
Ronda az a hátlap, mint a világháború.
utdetailing.hu
-
South Velen
addikt
válasz tibcsi0407 #3 üzenetére
+1000000000
-
tibcsi0407
félisten
válasz South Velen #4 üzenetére
Ha ebből az ártányból trendet csinálnak idén, akkor jövőre cserélek telefont.
Nem tudom mi a francért kell minden hülyeséget átvenni az Apple-től. Főleg a Xiaomi részéről nagyon gáz ez.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
koppasz1986
tag
Youtubeon van 1-2 videó már róla, antutu dob rá 113 ezret az már okés, feketében jöhet is
-
*Mukeey*
addikt
válasz tibcsi0407 #3 üzenetére
Botrány,egy 5éves gyerek jobbat tervezett volna...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
AllTheBest
őstag
A pro-ra vártam egész eddig... Az a hátlap nálam el is vetette a dolgot, kár érte...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
mizoli
addikt
A vassal és a fekete előlappal nincs gond, de az a hátlap... főleg a teljesen sarokban tolt kamerával kritikán aluli.
Csak egyszer a Mi3 tokjába tennének egy majd' teljes előlapot elfoglaló kijelzőt[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Tokot rá és meg van oldva! Bár attól még az a rusnya kamera sziget látszani fog...
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz AllTheBest #8 üzenetére
Nálam kb. végleg leírta magát a cég, persze az is kellett ehhez, hogy az utóbbi évben semmi fantázia nem volt a telefonjaikban.
Oké, eddig is másolta az iOS-t pl., de a jó és dizájnos dolgokat kopizta ki belőle és hozzátette a saját ötletet.
De ezt az okádék fullgagyi kamerát is lemajmolni 1:1-ben már nagyon kínos. Járkálni is kínos egy ilyen telefonnal szvsz. Ráadásul párosítva ezzel a kör alakú FRP szenzorral valami olyan szintű vizualis környezetszennyezés született, amire szavak nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
Sajnos igazatok van, hasonlóan gáz mint az iphoneX-é, de legalább nem kerül 400ezerbe.
Ami még rosszabb, hogy úgy látom a túl nagy 5Plus (Note5) alsó kávánál még nagyobb az 5Pro-é. Oké hogy 6 col meg 18:9, de rohadtul nem fejlődés így, hogy a gombokat úgy tették át a képernyőre hogy szinte nincs kávacsökkenés a Note4-hez képest.
Lehet hogy szuper a belső, de a külső nagy csalódás xiaomi!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black
-
SkyLine3000
addikt
válasz South Velen #11 üzenetére
Legalább azt hiszik, rohadt menő vagy azzal az ájfónnal.
-
Departed
őstag
válasz SkyLine3000 #13 üzenetére
Létezik még bárki aki szerint menő egy ájfón?
-
Wesder
félisten
Ha kínos, az hogy ilyen telefonnal mászkálok, akkor nagyon nincs rendben valami a fejekben... Ki a f@$zt èrdekel hogy ki mit gondol rólam a telefonom alapján? Ahol a telefon az "èrtèkmèrő" ott règ elgurult a gyógyszer. Nekem sem tetszik, de ha most kène vennem akkor fekete RN5Pro lenne a választásom.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AllTheBest
őstag
Én eléggé megszerettem a xiaomi márkát, elég sok cuccom is van/ volt tőlük, a note 3 pro az első telefonom ami kibírt nálam 2 évet és még most se cserélném le, ha tudná a b20-as 4g-t...
Marad egy note 4, aztán pár hónap után oneplus 5t szerintem... Vagy mi7 ha nem b@sszák el azt is ilyen hülye epül-ös dizájnelemekkel...Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
candle-light
csendes tag
A múltkori (ezek szerint kamu) képek a Pro-ról teljesen meggyőztek, erre itt ez a hátlap... Pedig maga a teló teljes befutó lett volna nálam, de a kinézetre kényes vagyok.
Szerintetek ha kerülne rá egy mintás szilikon tok, az mennyit javítana az összképen? -
-
Wesder
félisten
válasz candle-light #18 üzenetére
Nilkint rá ès szerintem jó lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mizoli
addikt
válasz candle-light #18 üzenetére
Milyen mintára gondolsz? Megrágott gyümölcs?
-
Departed
őstag
válasz tibcsi0407 #15 üzenetére
Ja hát azért vették mert ezt gondolják. De szerintem az az idő már elmúlt hogy alapvetően menőnek legyen tartva valaki amiért lassulós almása van. Legalábbis remélem.
-
Weeman1
veterán
Elölről tetszik,de a hátlap nem.
Kár a gyorstöltésért,és a Type-C csatlakozóért.Xiaomi 11T Pro
-
tomboy0013
veterán
Piszok ronda lett a pro hátulja. Nem értem a Xiaomi miért viselkedik még mindig úgy mint egy dzsunka kínai alja cég, abból a szerepből már úgy gondolom kinőttek, illene is úgy viselkedni és felvenni egy dizájnert végre. Felbosszant mikor egy ilyen jó tulajdonságokkal rendelkező telefont ilyen gusztustalanra csinálnak. Mert ha már copy legalább igényesen csinálnák ne úgy hogy a Note 4 hátuljáról egyszerűen eltüntetik a középső kamerát és odatesznek egy elfordított valamit a bal oldalra. Vicc...
-
ttt1
őstag
Én várok még 10 col alatt telefont venni ökörség ..
-
neoforce
aktív tag
Nekem tetszik!
Végre global roomal jött ki és rendes töltő van hozzá:-) -
South Velen
addikt
válasz tomboy0013 #24 üzenetére
Jó látni, hogy ennyien így gondolkodnak. Remélem visszajut hozzájuk ez a sok negatív vélemény és magukra találnak.Bár lehet Indiában ez lesz menő....
Jó lenne egy OLED-es, 18:9-es, 80%+ kijelzőarányos Xiaomi 65 körül, Snap 636-tal, mondjuk a Redmi Pro hátlapi designjával akár. A régi Xiaomitól nem lett volna nagy elvárás... most.. álom.
-
humanerror24
csendes tag
válasz tibcsi0407 #5 üzenetére
Semmi gáz nincs a kamera elrendezésben, kis millió telefon így jön ki, mivel sok lehetőség nincs az elrendezésben. Apple kizárólag az ormótlan alsó kávát és a gagyi home gombot, valamint az X szigetecskét tudhatja dizájnban magáénak.
De valóban, középen jobban nézett volna ki ez a pro telefon. -
*Mukeey*
addikt
válasz South Velen #27 üzenetére
Ez most sajna a menő,mert az apple is ilyen...broaff
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Graphics
Jómunkásember
Megvéve
Reggel végignéztem a videót, elég impozáns lett.
6/64-esre hajtok
30-40%-kal erősebb lett a SoC /SD625-höz képest /, Antutuban ha érdekel valaki 109 ezret gurít.
Ami már jelentős erősödés a Note 3-hoz képest is.
@tomboy0013: Nem ismerem a belső szerkezeti felépítését, de nem lehet, hogy technikai oka van, hogy ilyen elrendezésben került rá a kamera?
---
Alapvetően nem értem, hogy ki tartja "menőnek" az iPhone-t. Nekem a design másodlagos, az ergonómia, a technika legyen rendben. Oda került, ez van, bennem nem fog emiatt egy világ összeomlani, és nem lesz erősebb vagy gyengébb a termék.
Hányszor látom a telefon hátlapját? Nem azt nézem... Akinek meg zavarja az értékrendjét, hogy mihez fogják hasonlítani a telefonját... Hát akkor az lehet az ismerősök között szelektáljon egy kicsit...
Amúgy: Másolás, ja rohadt nagy másolás a kamerát így úgy amúgy elhelyezni.... Mintha most találták volna fel a vertikális elrendezést...
Sőt, aminek kijelzője lesz, másolás... Mindenki az Apple után ácsingózik ebben a topicban?
Akkor pl akinek tetszik így a kamera, de nem akar Almát, az köcsög?
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
félisten
Bejövős a 4/64GB-os Redmi Note 5, várnék is rá, ha nem kellene sürgősen telefont cserélnem. GSMArena 2018 februárt ír megjelenésre, az nálunk minimum április lesz, ha nem május... annyit nem tudok várni.
Komolyan a hátlap, meg az usb-c hiánya miatt mennek itt egyesek a falnak?
Mi ebben az elviselhetetlen?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tothmaxy182
őstag
Hát erre nem váltok a Redmi Note 4-ről... A hardver teljesen rendben van, de a dizájn nem tetszik, nőtt a méret is. Illetve továbbra sincs nfc. Mivel a Note 4 is elég gyakorlatilag mindenre, így nincs miért váltani...
Minden szavam magánvélemény!
-
floratm
senior tag
A kamera a szélre került és függőlegesen áll.
Ettöl most csunyább mint ha középen lenne ahogy megszoktuk? A másolás az tényleg ciki, de mivel nem tudom higy néz ki egy ájfon igy nem is érdekel.
Ha süt a nap az a baj, ha esik az eső az a baj, ha 30 as vagyok az a baj.... -
veterán
Hátlap ocsmány,meg az a kameraelrendezés.....vicc. Muszáj utánozni?
Gagyifon.HARLEY-DAVIDSON
-
zzz03
őstag
6/64es lesz a note 4 utodja asszem. full feketebe. hatlapot meg ugyse nezegetem, megy majd re egy fekete cafele tok es jo is lesz. elorol meg szep, es nagyobb kijelzo mint a 4-ben.
-
Wesder
félisten
válasz tomboy0013 #24 üzenetére
Szerintem India miatt van ez. Ott igèny van az almásított telókra.
-
szubrutin
aktív tag
Xiaomiban mikor lesz ip vedelem? Addig nekem nem kéne.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
Máté94
addikt
Miért sír a szátok, amikor mind tudjuk, hogy úgyis megveszitek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen