- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
papelado
aktív tag
Kis imádnivaló osztálytáram... vagy nem
[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
unskillful
aktív tag
Ez tetszik. Szerintem ideális lesz a 10 éves lányomnak 😉
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
válasz unskillful #2 üzenetére
Feltéve, hogy nem csak kínai nyelv lesz az órában. Persze ha lesz más is, a magyart el kell felejteni, de az angol még lehetséges.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gproject
aktív tag
jo lenne, de meg mindig baromian es feltunoen vastagok ezek egy gyereknek
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
Skynet258
veterán
Ez jópofa, a beépített tamagochi is jó ötlet sztem...
-
czandor
csendes tag
Kamera? Full amoled? Lte? És 30 nap? Mit raktak bele? Mini reaktort?
-
nagyúr
egy belépő szintű (5 atm) vízállóságot el bírtam volna még viselni, de szerintem így is beruházok majd egyre.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Benetnes
tag
Ezt látva feltenném a kérdést hogy miben ad többet egy 100-ezres Samsung mert szerintem ku..... semmiben csak azt nem gyerekeknek csinálták.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha, ez - ami a hírben szerepel - így igaz, akkor házon belül is komoly konkurenciát fog csinálni az Amazfit óráknak. Még szerencse, hogy csak ilyen gyerekes színekben kapható ...
Egyébként én nagyon várnám már a Bip folytatását, ami már most is az egyik legjobb okos-vekker, de nekem nagyon hiányzik belőle a vízállóság (arra gondolok, hogy úszni is lehessen benne).
-
moleculez
veterán
Van hozzá valami funkció, amivel szükség esetén ránézek a kölyökre, hogy hol van (vagy hol nincs, ahol lennie kéne😂)?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest