- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CtiveR
tag
válasz
#67656192 #145 üzenetére
Én most állnék telefon vásárlás előtt. Eddig a Note4 lenne a nyerő számomra, ezért vártam eddig a Note5 bemutatásával, hátha mutat valami nagyot, hogy mégis rá essen a választásom. Szerintetek várjak e még Note4 vásárlással, csökkenni fog e az ára mostanság?
Mert ugye jött a rémhír, hogy a Note5 csak jövőre fog megjelenni.
-
CtiveR
tag
Számomra félig csalódás volt a Note5. Régen nem volt az, hogy 100%-ra ugyan úgy nézzen ki a Note széria, mint a félévvel előtte bemutatott S modell. Most pedig ugyan az mint az S6 csak kapott egy ceruzát és nagy lett.
Vártam volna valamilyen újítást dizájn terén hátha összedobnak valami szépet. Nem mondom, hogy ez nem szép vagy csúnya, de bakker nézzen már ki másképp, mint az S6... Így most már tényleg jöhetnek az oltogatások, hogy minden samu ugyan úgy néz ki.. ha így haladnak valóban ez lesz. Az üveg hátlaptól tartok picit, fogása milyen vagy mennyire szereti az ujjlenyomatokat gyűjteni. Bárki bármit mond, nekem nem volt bajom a Note3,4 levehető műanyag hátlapjával, volt valamilyen egyedi fogása számomra. De majd megtapogatok egy S6ot a médiába és kiderül milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest