- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Kétlem, hogy a 6 miatt el fogom adni. Nem hiszem, hogy nagy durranás lesz, pont annyit fognak javítani az 5-ön, hogy 6-nak eladható legyen közel 300k-ért. Alapvetően a 4 is jó lett volna, csak már túl vagyok rajta. Nem akarok azonos típushoz visszatérni. Az egyetlen ami kissé macera lesz a bővíthetőség hiánya. OTG kábelem, pen drive van, így azért kicsit egyszerűbbé teszi a fájlcserét.
Egyébként sokakban fogalmazódhat meg telefon vásárlás előtt, ami benned, vagy bennem már megfogalmazódott. 2016-ban ha körbe nézel a csúcsmodellek vagy a csúcshoz közeli telefonok között, egyszerűen nem tudsz olyat venni aminek minden tekintetben örülnél, és tudja azokat, amikre szükséged van. Vagy baromi drága, és nem éri meg, vagy valamiben olyanban gyenge, ami fontos.
A cerka egy ideje nagyon vastagon fog. Egyértelműen a V10 és a Note 5 a két befutó az újabbak között.
G4-ről váltva, kiadnék 30-40k-val többet egy V10-ért, de még annyi előrelépés sem történt, mint Note 4 és Note 5 között. Mindenesetre ha nem jön be a Note 5, biztos V10 lesz az utód, ha idő előtt meg akarok válni tőle.
G4 tetszett, 2db is volt, tavaly nyár óta, de jó pénzt kaptam érte (88k) így eladtam.
Minden lehetőséget megnéztem, és eléggé tanácstalan lettem. -
zack
nagyúr
Rendeltem én is egy Fekete 32Gb verziót.
Kicsit furi, hogy 300 hsz-nél sem tart a topik.Ennyire rossz, vagy ennyire kevesen veszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest