- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerinted a következőt rajtad kívül ("használják vagy 2-en") hányan értették konkrétan adatként?
Bárki, aki nem kötözködési, kekeckedési céllal áll hozzá, érthette ezt szerinted statisztikaként, ahogy te? Ugye.
Szerinted, ha azt mondják hogy "vagy 2-en", abból nem érthető, hogy az illető most a mondanivaló hangsúlyozása céljából túloz? Szerintem egy kicsit túltoltad most a szőrszálhasogatást. -
Jaj de szeretem az ilyen érvelést, hogy minden mondatot statisztikával, forrással kell alátámasztani, tipikus kekec hozzáállás. Döntsd már el légyszi hogy ez doktori disszertáció vagy fórum. Kezeld ennek megfelelően az "adatokat".
De a kérdésedre válaszolva, nyilván a 100-ból 2 dramaturgiai túlzás volt, de ha rákeresel, akkor azt látod, hogy kb a felhasználók ötöde használja rendszeresen.
-
h4h01
senior tag
Oké! De ne a szamszung akarja már eldönteni, hogy nekem szükségem van e arra a tollra vagy sem..Remélem megütik a bokájukat, igazán rájuk férne egy atyai pofon, h észhez térjenek..Nem mintha fájna a Note 5re a fogam, de ez így erős, h Európába nincs szükség S penre pff..
-
Sword
őstag
Én inkább ezt használtam jegyzetelésre, az igaz, hogy picit nagyobb, de nekem nagyon bejött, főleg OneNote-tal:
Samsung XE700TNote 4-el inkább egy-egy mondatot írtam, de ami miatt a legjobban szeretem a pen-t az a szövegkijelölés. Sokkal jobban megy vele, mint ujjal. Valószínűleg nem használom ki eléggé a tulajdonságait, kíváncsi lennék, hogy mire használjátok ilyen rendszerességgel.
-
néhány tized ide vagy oda, hardverrel dobálózáskor, meg újabb típussal menőzéskor nem szokás nézni...
mflex; biztos ezért nyilatkoztak úgy sokan a note 4 kapcsán, hogy jobb a lollipop, mint a kitkat...
én sem éreztem még egy percig sem késztetést, hogy bármiért is visszategyem a 4.4.4 verziót, teljesen jó az 5.0.1.
ettől persze volt olyan, akinek jobban bejött a kitkat, de ez nem általános vélemény, hanem felemás.apaszka; elavult úgy, hogy nem is kapható még az utód? az úgy érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest