Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
MittuDomain_ #40 üzenetére
Nem vagyok Samsung fanboy, annak ellenere hogy pont Samsung telefonom van, de azert itt vegyuk hozza a telefon arahoz a kapcsolt szolgaltatasokat is. Samsungban garanciaban megrogyik valami, beviszed hozzajuk, atveszik, elmegy eszel egy hambit, 30 perc mulva visszamegy, es keszen van. True sztori, tapasztalatbol. Ugyan igy mukodik ha nem garancias, nyilvan akkor zsebbenyulos a mutatvany. A Oneplus-t hova viszed ha mondjuk meghal benne valami? Sehova. Postazhatod, aztan hetekre (vagy honapokra) elbucsuzhatsz tole. Ugyan ez igaz az osszes hasonlo gyartora. Ok ezeken sporolnak. Meg a marketingen. Egy telefon (vagy laptop, vagy barmi) nem csak a hardver.
-
DNReNTi
őstag
No meg szerencse hogy vegul nem A5-ot (2016) vettem, igy hogy most kijott az uj. Nagyon rafert a RAM bovites, bar szerintem meg mindig jobban jartam az S6-tal olcsobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest