- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
OK, ezek szerint a T-nél korábban is árulták, az alleeban lévő T boltban láttam h még nem volt kirakva, az emeleten lévő samsung boltban már volt.
A kérdező azt kérdezte, h lesz e még a T-nél, erre írtam, h tutira, mert a legtöbb helyen még csak mostanában kezdik árulni.
Aki valami komolyabb díjcsomaggal rendelkezik, és ezt meg is akarja tartani még 2 évre (mert kihasználja), annak meg főként jó árban van, még a förtelem magyar szolgáltatóknál is. -
törölt tag
válasz
-Libuska- #232 üzenetére
Újra? Holnaptól indul hivatalosan a forgalmazása Mo-n, ergo tutira lesz a T-nél is.
A3-at ma megnéztem élőben egy Samsung boltban, az első benyomás alapján korrekt. Valamelyik tesztben írták, h a fekete hátulja jobban gyűjti az ujjlenyomatokat, ezt ránézésre meg tudom erősíteni.. -
törölt tag
Ennek a topicnak a jó részét nem értem.
Aki ilyen vagy olyan okból Samsungot akar venni, az Samsungot fog, aki Xiaomit vagy más kínai márkát akar, az azt fog. Akkor meg mire van ez a sok mammogás?
Komolyan azt gondolja vki, h egy dühös anonim kommentelő hatására valaki majd nem X hanem Y márkát veszi? Ha nem, akkor meg ismétlem, minek mammogni?
Ebben az esetben sztem az a régi igazság érvényes, h "a vélemény olyan mint a s*lyuk: mindenkinek van és senki nem kíváncsi a másikéra"
-
-
törölt tag
+1
Mondom ezt úgy hogy rühellem a Samsungot.
De hiába mert úgy sem fogják megérteni.Egy korábbi A3/A5 2017 topicba beírtam hogy pl a német telekomnál az előző 2016os A3 4,95 euró havi 40 eurós efivel. Szolgáltatós telefonként ezek fognak menni, még itthon is ahol röhejes árúak a szolgáltatós telek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest