Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz hyperspace #35 üzenetére

A Samsung sosem volt olyan jó a friss OS kiadásban, ez tény. Volt, hogy egy telefon a beígért frissitést sem kapta meg végül. Van akit ez zavar, van akit kevésbé. Nekem speciel a stabil ROM sokkal fontosabb. Az egyik Xiaomi (Mi4C) telefonomra megvétele után még hónapokig nem volt stabil rom, a másikra (3S Prime) meg a stabil rom olyan bugos most is, hogy nem igaz. A Sony Z1C-re a 4.4 volt a legstabilabb, az 5.0.2 rontott kicsit, a 6.0.1 meg mégtöbbet a stabilitásán. Ehhez képest a sima A3 rendkívül stabil volt már Kitkat-al, ami megmaradt a 6-os droiddal is, a 2016-osnál szerencsére szintén nem hozott visszalépést a Marshmallow. Nekem ez sokkal fontosabb mint az a - sok esetben észrevehetetlen - tudat hogy ez a legfrissebb.

"prémium árképzésű, középkategóriás" - ez szerintem is nagyon jó megfogalmazás. Sokaknak elég ez a hardver, de szerintem anyaghasználatban azért hozza simán a felső kategóriát. Ami viszont továbbra is szomorú tény, hogy nincs ellenfele nagyon az A3 sorozatnak, ami esetlegesen árcsökkentésre, vagy további funkciókkal bővitésre ösztönözné a Samsungot.

Új hozzászólás Aktív témák