- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wegh
csendes újonc
válasz
Gergosz2 #543 üzenetére
Én lefotóztam a Huawei P8 Liteommal (tehát nem túl jó minőségben) a diák elejét és hátulját, utána meg egy paintbe egymás mellé raktam és ezt az összevágott képet töltöttem fel. 2 nap múlva el is fogadták, szóval a diáknak elégnek kell lennie, csak legyen rajta érvényesítő matrica és látszódjon is
-
wegh
csendes újonc
Nekünk az egyetemen nem adnak konkrétan emailcímet, úgyhogy lőttem egy képet a diákom elejéről és hátuljáról. Összeillesztettem a két képet és feltöltöttem azt. Két nap múlva már tudtam használni a diákkedvezményt.
-
wegh
csendes újonc
Halihó! Nem nagyon követtem eddig ezt a márkát, de ez a telefon nagyon bejön. Azt tudom, hogy régebben ilyen meghívásos alapon lehetett rendelni tőlük, ez már nem így van igaz? Ha lehet, akkor szerintem jövő héten rendelem is be. Valami kupont lehet esetleg szerezni vagy azt csak a kiegészítőkre adják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest