Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
Blizzardking #637 üzenetére
Jó oké köszi
: Csak a kérdés még mindig ua. Ha ugyanazok voltak a körülmények, fény, megvilágítás, stb (márpedig valszeg azok, nem hiszem hogy ennyire amatőrök lennének). Akkor az OP5 mért 4000-es ISO val , csinálta a képet az S8 meg mért 100-al? Ennyire más lenne az algoritmus? Vagy az Oneplusnál nem tudják, hogy a magasabb ISO rosszabb minőséget eredményez úgy általában?
-
racerx
őstag
válasz
Blizzardking #617 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, de egy hozzáértő magyarázza ez, hogy miért ilyen nagy a különbség az ISO értékek között?? Mert ha 1-2 százról beszélnénk, de ez simán nagyságrendi különmség. És asszem mindegyik 1.7 (vagy a samu talán 1.8) kamera?? Ehhez képest meg... Annyit én is tudok, hogy minél nagyobb ISO érték annál világosabb, de zajosabb a kép. Ha meg zajos, akkor sokat kell vele manipulálni, hogy jó(bb) legyen. Oneplus mért nem tudja ugyanolyan fényértékű kamerával ugyanazon az ISO értéken felvenni?? SW??
-
racerx
őstag
válasz
Menthirist #586 üzenetére
Mindegy, nekem annyira nem sürgős, szvsz 1-2 hónapon belül ki fog derülni , hogy tudnak e valamit kezdeni a kamerával (nem tudnak..), azt meglátom. Nekem a fotó fontos, jó lenne visszatérni, mert szerettem nagyon az OP3mat, de kis túlzással az S8-al még nem tudtam rossz képet csinálni, ezért nem adnám alább.
-
racerx
őstag
Azért én is várok még erre az S8 vs OP5T kamera összehasonlításra, mert ha nem lesz "sokkal" rosszabb, akkor, én is visszatérnék rá az S8 ról.Azért viszont jópár helyen ahogy olvasom 500 euró körül megkapható függetlenül, hivatalos 2 év garival az S8
-
racerx
őstag
Én inkább a szobában, kevesebb fénynél, kint kevés fénynél, este, esetleg koncerten színpadot fotózva képekre lennék kíváncsi. Az elődök ebben nem nagyon remekeltek. (az meg hogy dolgoznak eg ynagyobb kamerafrissítésen, kb semmit se jelent, eddig mindig volt ilyen, és sok változás nem lett..)
-
racerx
őstag
-
racerx
őstag
Én ha a kamerája majdnem hozza a mostani S8-am szintjét akkor lehet h lecserélem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mazda topik
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest