Új hozzászólás Aktív témák
-
Boba0514
tag
válasz
makopeter #413 üzenetére
Több ROM-ot Te döntsd el, RAM-ban szerintem nem árt, nekem ugye 10%-kal kevesebb volt a felár, ennyit szerintem megért. Dash charge nem hazugság, rohadt gyorsan töltötte, pedig közben hasznaltam is, egyedül a vége felé kezdett lelassulni szerintem 90% fölött. Nekem nagyon bejön, minden pörög rajta, én élvezem.
-
Boba0514
tag
Nekem is megérkezett közben, fotózgatni is mentem egy kört a városban, itt az eredmény:
https://drive.google.com/drive/folders/1UJc1oV3p9W7Y1zJYFOwKUM_fsYv7d-Tl?usp=sharingA hosszabbik videónál próbáltam stabilan tartani, a rövidebb sétálósnál nem nagyon figyeltem erre.
Minden kép automatán készült, auto HDR-rel, valamikor nyomtam valahova a "fókuszt", de többségben szerintem nem. Egyszer-kétszer nem is álltam meg a fotózáshoz. A "barátnőmet" a portré mód bemutatása céljából fotóztam.Ui: Na ki találja meg a magyar zászlót?
-
Boba0514
tag
Én most kaptam SMS-t, hogy holnap jön a telefon, gyorsan be is állítottam, hogy átvevőpontra vigyék, mert csak délután 3 után érnék haza
-
Boba0514
tag
válasz
SPeti1984 #270 üzenetére
Nem kell PhD-snek lenni, én is BSc-re járok. Egyetemi emaillel kell aktiválni a studenbeans felhasználót, utána tudod a kedvezményt aktiválni pl. itt, de más oldalakon is lehet használni. OnePlus-nál 10% kedvezményt jelent.
Szerk.: nincs kimondva, hogy meddig tart, évente egy készüléket lehet vele venni, és elvileg 1 hónapig érvényes mindig az aktiválástól számítva, évente újra kell aktiválni a fent említett emaillel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest