- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
tylerddd #667 üzenetére
Nehéz dolog.
Egyrészt azért nem vettem EDDIG 5T-t, mert nekem fontos a kamera és az 5-össel megégettem magam, közel sem tudja azt a kamera (talán mostanra, a sokadik szoftfriss után már igen), mint amit a 3T után vártam, a hatalmas beharangozással.
Addig nem is veszek 5T-t (tehát valószínűleg teljesen ki fog maradni), míg jobb nem lesz a kamerája, mint a sima 5-ösé most. Akkorra meg már lassan lesz OP6.Korrekt ember nem hasonlítgatja a Note8 kamerájával az OP kameráit, mert tudja, hogy több, mint 2x-es áron biztosan jobb kamerát fog kapni.
-
Macika66
őstag
Meggyőződésem, hogy ha lehetne jobbat/jobban csinálni, megjelent volna már, valaki kihozta volna. Hiszen a 25 €-ért árult (olcsónak nem mondható) gyári üveget is elkapkodták a vevők, mint a cukrot.
Ez a 25€-s ár biztosan nem tükrözte a költségeket, magyarul rohadtul lehúzós volt, hatalmas haszonkulccsal dolgoznak a fiúk a tartozékokban (merem állítani a 100% felettit).Az viszont több, mint érdekes, hogy egyetlen gyártó sem állt bele eddig (pedig van vagy 8-10 mindenképpen, hogy csak a nagyobbakat említsük) abba, hogy a 2.5D kijelzőkre teljes felületet takaró, teljes felületen tapadó védőüveget gyártson.
Pedig – hasra ütök – biztosan létezik vagy 80-100 fajta készülék, aminek 2.5D érintőüvegje van (és még lehet, hogy keveset mondok) de egyikre sincs ilyen, teljes felületen takaró/tapadó védőüveg.Ez azért elgondolkoztató, miért van így...
-
Macika66
őstag
Bocsi, de aki ilyet kérdez, az nem érti az egész lényegét.
AZÉRT van fekete festés a széleken, azért takar ki, hogy ne látszódjon, hogy LEHETETLEN az ívet lekövetni.
Szerinted miért nincsen színtelen Full Size 2,5D üveg?
Na, megy már?Nem kell cinikuskodni („...hatalmas mérnöki feladat...”), bele kell gondolni, hogy mi miért van.
(Alul és felül egyébként nem takar ki semmit a festés.)Ez a baromság, ez a 2.5D üvegnek köszönhető. Az oka meg? Rájött a Samsung az S3-nál, hogy optikailag így nagyobbnak látszik a kijelző és kisebbnek a káva. És azóta egyre többen (lassan már mindenki) őket majmolja.
Ez van, azt vesszük, amit adnak nekünk.
Úgy vagyunk, mint az utas a TAROM gépen:
– Uram, óhajt ebédelni? – kérdezi a stewardess az utast.
– Miből lehet választani?
– Igen vagy nem. -
Macika66
őstag
válasz
mucsácsó #418 üzenetére
Miért betegek????
A BF arról szól, hogy a rájuk maradt raktárkészletet jóóóól elsózzák.
Náluk nincs ilyen, viszik, mint a cukrot.A SD835-ös procival szerelt készülékek 6 GB RAM-mal SEHOL nincsenek 900 € alatt függetlenül, hűség nélkül.
Ők 500 €-ért adják.
Erre mit akciózzanak még?Te akcióznál, ha vinnék a termékedet, mint a cukrot?
Te akcióznál, ha az előző készülékverzióból nem egész 4,5 hónap alatt elfogyott az összes gyártott darab?Nagyon jó fejek szerintem az OP-nél, a spúrok reklamálták a BF-et, hát megkapták...
-
Macika66
őstag
válasz
brainticket #162 üzenetére
És vajon fejjel lefelé fordítva nézve sincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest