Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• total90

veterán

válasz f3rdzs0 #110 üzenetére

Nekem ez eddig nem esett le, hogy jobban össze lenne rakva. A O+-ok is masszívnak tűntek.

Csúszóság... nem érint, szilikun tokban használom.

(#111) sheratan

Egyrészt ráuntam, másrészt azért nálam az a 4GB el szokott fogyni. Gondolkodtam Note8-on is, de ez most így megtetszett... meg a Razer Phone is. Igazából ez most még csak fantáziálgatás, de már érik a dolog.
    Ezt is kézbe kell vegyem, majd a Razert ist... Note 8-at fogtam már... és majd az is segít a döntésben.

kisebb és gyengébb kijelző -> Nem sokkal kisebb és ezen a méreten szerintem azt a pár pixelt nem veszi észre, aki nem direkt azt nézi/keresi=pixelbuzi.

gyengébb kamera -> ez lehet probléma, de csak nagyon kevés esetben.

nincs IP védettség -> nem tudom, hogy eddig valamilyen készülékemnél is hasznát vettem volna.

USB2.0 -> vezeték nélkül kötöm össze az S8+-ot is a géppel, szóval nem mérvadó.

nincs bővíthetőség -> 64 GB-al bőven elvagyok, hát még a 128-al, hogy el lennék.

nincs vezeték nélküli töltés -> nekem ez olyan dolog, hogy azt a vezeték nélküli töltőt is be kell dugni a konnektorba és a kábel hossza korlátoz. Akkor meg már mindegy, hogy bele dugok valamit, vagy rárakom valamire.

Épp azért gondolkodtam el az 5T-n, mert a "problémák", amik a legtöbb embernek fontosak, azok nekem nem azok egy telefonnál.
    De mint írtam, előbb kézbe kell, hogy vegyem, összehasonlítsam az S8+-al és utána többet tudok.

• total90

veterán

válasz f3rdzs0 #106 üzenetére

Amit eddig fogdostam 3, 3T és 5 eléggé össze volt rakva. Csak azért kérdeztem egyébként, mert az S8+ leváltásán gondolkodom és azt még el tudom adni annyiért, amennyibe az új 5T kerül.

(#107) batai15

Dizájn nem érdekel, hogy egyedi-e vagy nem ha tetszik. Szoftver meg... mindkettő android és úgy változtathatod, ahogy akarod.
    Én ezt így látom...
    Mondjuk nem ismerek olyat, akinek mindkettő volt/van, pedig az lenne jó.

Új hozzászólás Aktív témák