Hirdetés

 • Bodrik

  PH! kedvence

  A Xiaomiban nincs B20. Akinél csak ezen jön a mobilnet, náluk nem alternatíva. Próbáljunk meg olyan készülékeket keresni, melyek 99%-ban hasonlítanak mindenben az OP5-re..akkor össze lehet hasonlítani őket, esetleg ha olcsóbb, akkor el lehet mondani, hogy lehet jobban megéri. Nekem például az 5.15-ös kijelző már kicsi, így emiatt sem lenne alternatíva.

  Meg amúgy is..itt mindenki úgy nyilatkozik a telefonról, mintha már a kezében fogta volna, holott nem..Ez így olyan, mint falun a pletyka. Valaki mesélte, aki a szomszédjától hallotta, hogy ő látta, mikor Erzsi néni lerajzolta annak, aki aztán elmesélte valakinek, aki aztán a szomszédnak elmondta..

  Majd ha megkapták a vásárlók és használták, akkor térjünk vissza arra, hogy mennyire jó vagy rossz. Elég vicces, hogy vannak páran, de nem kevesen, akik 3-4, itt ott látott teszt után konkrétan elkapálnak egy telefont, és kategórikusan kijelentik, hogy már pedig egy nagy kacat. Ők azok, akik mások véleménye alapján élik az életüket. Én inkább a saját véleményemre alapozok. Megvenni meg nem kötelező. Lehet gyűjteni drágábbra, trendibbre. Vagy lehet venni S budget kategóriást, aztán szentségelni. Kinek mi a szimpatikus, vagy ki mennyire szeret kalandosan élni.

  De már nagyon unalmas, hogy hosszú hozzászólásokon keresztül csak az egymásnak feszülés van. Lassan úgy lesz, hogy aki hangosabban mondja, neki lesz igaza. Olyanok is vitatkoznak, akik rendre minden telefon megjelenésénél ott vannak, osztják az észt, de még egyiket sem vették meg.

  Vagyok aki vagyok...