Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kulcsar_g

    csendes tag

    válasz ollie #1977 üzenetére

    Köszönöm a visszajelzést, hasznos volt!

    A kamerára kanyarodva, szubjektív tapasztalati véleményem, hogy az n5x / n6p / pixel definiálja nálam a bestof eredményt a részletek élessége, a hdr-mód, az éjszakai képek / videók minősége, illetve a slowmotion terén.

    Igen, tudom, hogy ez egy nagyon jó árcímkéjű készülék, de többet vártam, ha már olyan marketinglavinát toltak a kameráról, mintha az atyaúristen fejlesztette volna.

    Igen, nagyon szép képeket lő természetes fényben az eszköz, csakhát 2017 van, amikor hang nélküli, gyatra bitrátájú lassított felvételt készíteni, rossz fényviszonyok között olajfestményeket felvenni, az EIS-szel összeveszve menetközben bitrátát csökkenteni több, mint gáz. Nálam szubjektíve mindegy volt tegnap este, hogy normál, hdr, vagy hq módban lövök képet, mert ugyanolyan képek készültek.

    Nyilván én vagyok valahol az elégedetlen, hiszen a felhasználók 90+ %-ának igénye kimerül abban, hogy automata módban előkapja a telefonját és lőjön egy random képet. Csakhátnah, ezek nagy része a szoftveres optimalizáción múlik, amit kiadás előtt kellene megfelelőre hegeszteni. Nem kickstarter telefon ez... :)

Új hozzászólás Aktív témák