Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    Hát, kollégák, én azt hiszem, vissza fogom küldeni az ötöst, mert egyszerűen nem bírja a szemem ezt a jelly-effektet. Nem maga a látványa zavar, az nem is érdekelne, kicsit furcsa, de túltenném magam rajta. A szemeim és a fejem egyszerűen nem bírják el, konkrétan már 5-10 perc szöveg olvasás után elkezdek könnyezni, és tegnap estére a fejem is rendesen megfájdult. Lehetne placebo, de nem az, mert ma reggel újra megpróbáltam, és amíg az OP3-on semmi gondom az olvasásal, az ötösön egyszerűen folyamatosan hunyorgok. Azt hozzá kell tennem a korrektség kedvéért, hogy amúgy is érzékeny a szemem az ilyen dolgokra, és munkával is rommá van terhelve; nemrégiben volt nálam egy Lenovo tablet, ott a képfrissítés sebessége lehetett extrém alacsony, mert attól még hányingerem is volt a szem-, és fejfájás mellé.

    Mivel fordítva van beépítve a kijelző, ha érdemben foglalkoznak is ezzel a problémával, nem hinném, hogy javítani tudják. Az egyetlen megoldás, ha a képfrissítés irányát esetleg egy OTA-val megfordítják, mert így (a panel fizikai pozíciójától függetlenül) ugyanúgy fentről-lefelé irányban történhetne, mint minden más mobilban, és ez talán orvosolná a problémát.

    Szerdáig várok rá, hogy változik-e a hivatalos kommuniké a "nincs probléma, ez természetes" vonalról a "megpróbáljuk megoldani" irányába, ha nem, küldöm vissza, mert ha ez tömeges lesz, később már biztosan akasztani fogják a lábukat.

    Az OP fórumain sokan esküdöznek, hogy az Ő készülékük hibátlan, de ez placebo lehet. Ahogyan írtam feljebb is: van, akinél a LED-ek zöme is villog, ezért folyamatosan szenved tőlük, a legtöbb embernek pedig ez semmilyen gondot nem okoz.

    Ha van tapasztalatotok visszaküldéssel, vagy a leírtakkal kapcsolatban, szívesen olvasnám.

    PS: azt azért furcsálom, hogy egyetlen tesztoldal sem jelezte ezt a hibát. Most vagy nagyon meg vannak kenve a fiúk és hallgatnak, mint a sír, vagy ők "speciál" változatot kaptak, amiben valamit változtattak vánplásszék. Azt nem akarom elhinni, hogy ők nem futottak volna bele alapból a hibába, többezer komment gyűlt össze a témában az OP hivatalos fórumán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák