Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci.M

    senior tag

    81% 2017 augusztusi készülék.

    Soha nem figyeltem az akksira, rengeteg autós GPS-es dugdosás, minden este töltöttem, szinte soha nem a gyári töltőjével. Leginkább Blitzwolf, Samsung, és Xiaomi hosszabbító USB-jére dugva. Kocsiban napi 1 óra minimum több részletbe tronsmart töltőn. waze mindig, többször kikapcsolt már magas hőfok miatt is, illetve 0% miatt is. Ha nem kocsiban voltam akkor ROCK powerbank. Kábelből a gyári szinte szűz, a 105 centijével nevetség számba megy, minden kábelem minimum 1,5- 2m-es, sokkal kényelmesebb. Szinte minden kábelem Ugreen, de előfordul Baseus, cafele is. Mindenhol külön töltőt, kábelt használok.

    Munkahelyen, otthon (háló, nappali), szülőknél, anyósnál, kocsiban, munkahelyen. Nem hordozgatom őket, mindenhol van dedikált.

    Céges szgépre, laptopra szintén volt dugva rengetegszer, USB OTG funkció szintén volt többször használva.

    Van aki ettől ridegebb körülmények között használja? Szerintem én vagyok a rekorder.

    Nyáron akarom cserélni, de van rajta biztosításom. Sajnos a kijelző be van törve, mert már esett rengeteget és a nillkin tok gyengének bizonyult. Kiváncsi vagyok, hogy cserélnek-e akksit benne. Illetve hogy lehetne elérni, hogy cseréljék?

    Valószínű OP3, majd OP5 után el kell hagynom a gyártót a QI töltés hiánya miatt. Röhej, hogy üveg hátlap ellenére még mindig a madzagot erőltetik. Kocsiban nagyon kényelmes a mágneses tartóm, de elegem van, hogy dugdosom bele mindig a kábelt. Van a Nillkinnek mágneses, QI töltéssel ellátott tartója, tuti hogy olyan lesz a következő.

    Xiaomi MI9 eddig a legesélyesebb, de megvárom a végleges Oneplust. Bízom a csodában! :)

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák