Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PandaMonium

    őstag

    Tegnap délután az enyém is megérkezett: 6/64 Telefon, bullet füles és piros szilikon tok.

    A telefonról idáig csak jókat tudok mondani. A kijelző szép: Munkatársak szerint és szerintem is szebb, mint az i7+é. A szoftver hasít, ahogy azt az ilyen hardvertől és egy új flagship telefontól el lehet várni. Az ujjlenyomat olvasó fantasztikus, egy pillanat leforgása alatt azonosítja az ujjlenyomatot - egy napja nyomkodom, még nem volt rá eset, hogy ne működött volna elsőre és villámgyorsan. A specifikáció szerint 0.2 másodperc a feloldási idő, nagyjából annyinak is érződik.

    A kamera még tesztelés alatt áll, valószínűleg a hétvégén fogok összehasonlító képeket csinálni, és akkor tudok majd biztosat mondani. Az azonban biztos, hogy számomra elég jó képeket csinál mindkét telefon, így nem ez lesz a döntő szempont. :)

    Akkuidőre érezhetően jobb az O5, a Dash charge pedig jól működik - gyorsan tölt, és nem melegszik a telefon. A töltő cserébe nagy és otromba, de ez belefér az ember életébe.

    A Bullet fülhallgató számomra kissé kiábrándító. Nagyon igényesen be volt csomagolva, tényleg úgy érzi az ember, mintha valami luxus cikket bontana ki. Kiveszi, gyönyörködik egyet benne, hogy megjelenésre milyen elegáns, majd berakja a fülébe, utána küld egy kis metált és puff. Semmi különös. Körülbelül, mintha egy gyári Samsung fülhallgató lenne, attól pedig azért kicsit drágább, főleg, hogy azokat ingyen szokták a készülék mellé adni.

    A szilikon tok azonban szuper. Ahogy feljebb említettem pirosat rendeltem. Nos a színe nem teljesen olyan mint a webshopban látható képen, de nehéz volna megfogni, hogy pontosan miben más. Talán kicsit világosabb, élénkebb színe van. Én valami enyhén sötétebbre és visszafogottabbra gondoltam (igen, ez piros kellékeknél is kivitelezhető), ám így sincs rossz színe, sőt!

    Mikor kollégám kezébe adtam először a telefont csupaszon, egyből az volt a véleménye, hogy számára unszimpatikus, hogy ilyen vékonyra készítik az új telefonokat, főleg annak kárára, hogy így a kamera modul általában kilóg a telefonból. Azt is fontos megemlíteni, hogy egy vékony telefon - főleg ha fém szélekkel rendelkezik - könnyebben ki tud csúszni az ember kezéből, az alumínium pedig rettenetesen sérülékeny. Nos ezeken a problémákon segít a szilikon tok: Pont annyival lesz vastagabb tőle a telefon, hogy kényelmes legyen fogni és ne lógjon ki belőle a kamera modul. Az anyagának köszönhetően nem kell attól félni, hogy kicsúszik az ember kezéből, ugyanakkor jó érzés hozzáérni. Ne a lágyabb, flexibilisebb szilikon tokokra gondoljunk - a Oneplus szilikon tokjai merevek, minimális hajlással. Érezhetően jól átgondolt a design, a telefon összes portja továbbra is kényelmesen elérhető a tok felhelyezése után - egyedül a dedikált némító csúszkához való hozzáférés lehet problémás. Ehhez sajnos rövid köröm esetén már két kéz kell, de szerencsére ez nem egy olyan funkció amit percenként használ az ember.

    Mivel mindig is Android párti voltam most is a Oneplus felé húz a szívem, de lehet csak az újdonság élménye miatt. Használom pár napig felváltva a két telefont, amíg objektíven képes nem leszek dönteni. :)

    What I cannot create, I do not understand

Új hozzászólás Aktív témák