Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    Olyan létezik, hogy egy app a Project Treble miatt bugos lesz? Konkrétan a Simple.
    NFC fizetésnél a hiteles feloldás után(ujjlenyomat vagy PIN kód) 2percen belül ha érinti az ember a terminálhoz akkor sikeres fizetés. Na ez nálam nem ment.
    Amikor megérkezett a Project Treble a bétával még nem volt gond. Ez után jött az app frissítés. Na itt kezdődött a hiba. Hiába használtam ujjlenyomatos felodást, az app nem fogadta el mint hiteles feloldás így érintéskor újból kérte az ujjlenyomatot. A 2perces intervallum is eltűnt. Volt Wipe Cache és app adatok törlése is külön-külön. Semmi javulás. Közben megérkezett az aktuális béta frissítés. Továbbra is bugos volt az app. Végül a mai napon csináltam egy wipe cache-t majd boot után rögtön egy app adatok törlését. Azaz nem nyitottam meg az appot nehogy "dolgozzon". Ez után helyreállt. Újra elfogadja az ujjlenyomatot mint hiteles feloldási opció.
    Én a Project Treble-re gyanakodom mint okozó. Ha jól tudom most már külön partíción vannak a driverek nem? Lehet az app frissítés után maga az app nem fogadta el a már másik partíción lévő ujjlenyomat olvasó driver hitelességét? Vagy mifene? :DDD :F

Új hozzászólás Aktív témák