Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
DrDreams #141 üzenetére
Kell hozzá érzék, elszántság, kitartás és érdeklődés. Én is Symbian-ról tértem át az Androidra és az első 5 napon azon győzködtem magam, hogy ne küldjem vissza a szolgáltatónak 8 napon belül a telefonom, mert annyira más volt minden. 10 nap múlva ha kérték volna sem adom. A 3 héten már ROM csere volt a terítéken és a Root. Nem kell ehhez hónap se, de van aki sosem tudja megszokni, de neki teljesen mindegy milyen rendszer fut a telefonon, mert vagy nem érdekli vagy nem egy műszaki érdeklődésű.
(#142) Hunujv
Hátha kicsit engednek belőle(#143) Chaser
Az Mi3 is ment szépen le és ha jól emlékszem, most kb 40 ezerrel olcsóbb már az Mi4 kb 4-5 hónap alatt. -
Chaser
legenda
válasz
DrDreams #141 üzenetére
Félreértettél
WP nagyon egyszerű, de kötött is. iOS sem bonyolult, ellenben a sima droid az nekem huh. A miui kb egyesíti a droid rugalmasságát az iOS kezelhetőségével. Hasonlóság a rendszerek közt van, annyi mint a windows és linux disztrik közt, mindkettő op.rendszer, de kb ennyi. Miui-ban annyira könnyű mindent megcsinálni, hogy nem kellett tanulni. Logikus, áttekinthető. Ramot zabálja, de 2GB-nál nyugodtan
Ezekben meg még több van.
szerk: Hunujv Sztem se lesz árcsökkentés, abban a kategóriában kifuttatni szokták amit kell. Minimálisat csökkenhet de számottevő ezeknél nem szokott lenni, nem szorulnak rá.
-
no more
veterán
válasz
DrDreams #129 üzenetére
Hát, mert sokkal jobb a "megbízható" iphone, amit naponta 3x kell tölteni!
Na, tényleg, ne offoljunk!
Ez a készülék, amiről jelenleg szó van, brutális, pont. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel a hardverrel a Xiamiau, vagy HTC eléri-e az animációmentes (illetve nagyon minimális) alkalmazásbetöltést?! Lassan el fog tűnni a "fekete képernyő"!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
DrDreams #129 üzenetére
Azért nem 99%, inkább csak 79.
Az ilyenek meg úgysem ismerik el, hogy a Xiaomi jobb esetleg. Szegény is csak annyit hozott fel, ha inácinak mondta valaki, hogy semmi baja a Xiaomival, közben meg állandóan gyalázta. Mindegy, nem érdemes erről beszélni, a végén mi is ki leszünk tiltva.
(azért még kíváncsi vagyok, szerintem most is követi a beszélgetésünket, hogy miket írunk, most, hogy már elment)
(#132) Pearce komment első fele: +1
Komment második fele: sajnos +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- Mazda topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest