Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
veterán
Kép alapján nekem tetszik
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
addikt
Piszkos módon várom, remélem a héten végigmentek minden funkción, amiket kiemeltél, meg grátisz megkapjuk a tesztet is róla!
(Különösképpen izgat, hogy hogyan lehet használni szövegbevitelre a kijelzőt!)
Ne mondjátok, hogy nagy igényű vagyok!
Jó szerencsét!
-
EczkE
veterán
Amúgy az "utca embere" véleményére kíváncsi vagyok. Remélem videóbeszámoló lesz.
Asszem mindenféleképpen!
-
kaller1
veterán
egyáltalán elhiszi-e, hogy egy ilyen eszköz valóban létezik?
Én elhiszem...
.::> <::.
-
z0d1AK
veterán
-
amanoba
őstag
hosszú idő óta ez az első SE amire igazán kíváncsi vagyok!
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
törölt tag
nagyon érdekel a telefon.
üzemidőre kiváncsi leszek, meg hogy mikor jön rá Android frissítés! -
LEFTHORSE1
őstag
Hàt az X10-el tùlugrottàk a lovat, ezzel a minivel meg gödörböl akarnak lòra pattanni, hol marad e kettö közti kèszülèkük? Nem szòlnèk semmit ha ezen legalàbb egy 3 collos kijelzö lenne, na akkor mondanàm hogy must have, de ìgy? 2,55-ös kijelzö.. pfff
Cseberből vederbe
-
veterán
Ez a készülék roppant mód tetszik nekem.
Egyedül az a bajom, hogy nem tudom elképzelni elsődleges telefonnak a szövegbevitel miatt, de lehet, hogy alaptalan a félelmem. A pro-t még inkább várom, főleg, ha az is hasonlóan - pozitív - csalódást okoz majd a kezdőárával."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kaller1
veterán
válasz LEFTHORSE1 #12 üzenetére
Így van, hiányzik egy köztes androidos készülék. A kiemelés azért jött, nehogy megint belém kössenek bizonyos készülékekkel.
.::> <::.
-
norbest
aktív tag
Szép készüléknek néz ki!
-
z67
őstag
Vennék egyet a T-nél, a Vodás kártyámhoz, de nagy a dilemmám. Turbo sim-mel vajon tudnám-e használni.
Van valakinek tippje?
-
che 1990
tag
Nekem is tetszik,kinézetre nekem Neonode N2-re hasonlít,remélem kezelhetőség terén jobb lesz majd.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Én az X10-ért nem voltam oda, de ez a cucc NAGYON odacsap, mindennek, egy egész új kategória, komolyan mondom! Tesztet csütörtökre/péntekre várhattok, ez a blog pedig egy hónapig fog futni, mélyebbre fogok benne ásni, mint a cikkben, úgyhogy érdemes lesz követni. Igen, az utca emberét is meg fogom kérdezni.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
hemaka
nagyúr
kivancsi lettem, bar a kijelzo mereteival kapcsolatosan vannak aggalyaim...
-
m@xsys
senior tag
Engem is megmozgatott ez a kis készülék.
Elsőre is nagyon jól teljesített szővegbevitelnél, valójában nagyon pozitiv csalodás volt.
Nagyon várom a tesztet! -
|AP|
veterán
Zenelejátszásban ugyanúgy teljesít, mint a többi Androidos telefon (rosszul), vagy hoz valamit az SE hagyományokból?
-
Sanraith
aktív tag
Hihetetlen hogy ez a cucc kisebb mint W910i-m. A Mini Pro-ra nagyon kiváncsi vagyok...
-
monguz82
tag
Már kapható magentáéknál...
ZTE Nubia Z60 Ultra 16GB / 512GB Black --- Hell is Coming -- Xiaomi Pad 5 Pro 4G --- Mercedes CLK 500
-
David75
őstag
"A mai napig sem tudom elképzelni, hogy hogyan férhetett bele a teljes értékű Android rendszer, a 600 MHz-es Qualcomm MSM7227-es processzor és a fejlett adatkommunikációs repertoár (HSPA, WiFi, Bletooth, GPS) a mindössze 88 grammot nyomó, 83 x 50 x 16 milliméteres készülékházba."
Hát ha igaz hogy kb 80 ezer lesz akkor igazán férjen bele.Bár akkor is túlárazottnak tartom.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
kmarkk22
aktív tag
nem 80 ezer lesz. a t-mobilnál már kaphato és ezt írják:
Domino csomagban
66 491 Ft-tól -
David75
őstag
válasz HardSanyeee #32 üzenetére
Annyiért már másabb sokkal kedvezőbb.A célcsoportra azért még kiváncsi lennék.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
LEFTHORSE1
őstag
Számomra a legérdekesebb része az alja, tetszik hogy az aljára tették a 3,5 jack dugaszt és a mini usb-t is [link] itt ha jól látom a jack dugszt még külön ajtóval is el lehet takarni? Más képeken láttam hogy valahol még csuklópánt rögzitő szem is van de nem látszik sehol, a hangerő gombokat tehették volna feljebb mint a Pro testvérkén [link], amire még nagyon kiváncsi vagyok hogy lezárt bill.. izé kijelző alatt lehet-e a hangerő gombok hosszan nyomásával zeneszámot váltani
Cseberből vederbe
-
addikt
Köszi a jó hírt (csütörtökre/péntekre), garantálom, hogy követni fogom mellé a blogot is, mert blogolni jó (és hasznos is)!
(Ha csütörtök reggel meglenne a teszt, akkor ha még délelőtt megrendelem, akkor pénteken hozza a futár....na mindegy...majd meglátjuk! )
LEFTHORSE1:
Látom sorolod, mit szeretnél olvasni a tesztben...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
HardSanyeee
őstag
válasz LEFTHORSE1 #36 üzenetére
"lehet-e a hangerő gombok hosszan nyomásával zeneszámot váltani"
Elvileg Android 1.6 hülyeség miatt nem Legalábbis X10-nél így van.
#37: Kapacitív
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz HardSanyeee #39 üzenetére
De mivel hogy nyílt operációs rendszer van rajta esetleg remélhető hogy egy programocska megoldja? Ja és ha már itt tartunk akkor a kamera gombból is lehetne egy play-pause zenevezérlőt csinálni, persze csakis kijelző zár alatt működne így, viszont ha egy MW600 BT fülest megengedhetünk magunknak (9 óra zenelejátszást bír) akkor fölösleges foglalkozni ilyesmivel
Cseberből vederbe
-
volvoguy
addikt
Őszintén nem tudom miért ezt válasszam a HTC Wildfire helyett....felbontás ugyanaz, ugyanakkor annak nagyobb a kijelzője....és nem sokkal drágább, de az ára gyorsan le fog menni a HTC-nek...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Meglesz holnapra a cikk. Megírva meg van, csak a többi munkával szívok: a notebook szervizben (tehát a videóvágás nem lesz túl egyszerű), a screenshotokhoz össze kell raknom az SDK-t, a fotók pedig a gyönyörű idő fényében szintén nem az igaziak, a fotós sátramban pedig nagyon csillog a cucc, sajnos. Drukkoljatok, hogy legyen szebb az idő!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
rObika8802
aktív tag
GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 4 óra/285 óra
UMTS/HSPA 900/2100 3 óra 30 perc/360 óra
UMTS/HSPA 850/1900/2100 3 óra 30/perc 360 óra
ez lehetne kicsit izmosabb ...egyedül ez nem tetszik benne,de amugy szép,gyors,okos,nem drága...
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen