- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
Black Friday alkalmával meg lehetett venni olcsóbban. Mivel az első rész kimaradt, gameplay tetszett, megvettem. Azóta közel 7 nap játékidőm van benne, nem gondoltam volna, hogy ennyire beszippant. Szépen összerakták, érződik rajta a törődés. A single is kimondottan szórakoztató.
-
ribizly
veterán
A BF1 nem rossz, de aki az elmúlt években nyomta az azért ezt azért már látta sokszor. Igaz a WW1 azért elég poén.
A CoD: IW a leggyengébb CoD, amit valaha láttam. Messze az elvárásim alatt teljesít a multi minden téren.
A Titanfall 2 nem sokkal tud többet az első részénél, de azt tökéletesen. Igazából ez az idei év CoD-ja nálam, csak másképpen hívják.
Nem csupán egy jó játék, hanem remek iránymutatás a többi fejlesztő és kiadó számára is ezzel az ingyen DLC üzletpolitikával. Bízom benne, hogy lesz még neki egy 2. felfutása. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest