Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
DemonDani #31 üzenetére
"Papíron gyorsabb"
Meg az antutuban is ( jó...elnézést kérek hogy antutu
) azt írja a gizmochina hogy
"When the Redmi 2A ws tested,It ran into 23351 points , and in our previous tests , Redmi 2 hardly crossed 20,000."
-
szabi__memo
nagyúr
-
Dominó85
addikt
Ügyes vagy, itt rohadtul nem az árról volt szó te észlény... Hanem arról, hogy Azonos piaci részesedés mellett kinek milyen a termékpalettája és hogy mennyire foglalkozik a vevőivel, akiknek a sikereit köszönheti. A Xiaomi valamennyi telefonja árban korrekt a kategóriájának megfelelően, viszont a kijelző mérete egyenes arányosságban van az aksi méretével, ergo a kijelzőidővel és a benne lévő SoC-val is. Azaz a béke segge alatt 2-vel. Ugyanis szép-szép a Note 3000-3100-as aksija, csak éppen 5,5"-os IPS kijelzőt kell kajáltatnia. Míg egy 4,7-es Redmi (1, 1S, 2) esetében erre már csak egy 2000-2200-as aksi van jelen. Addig a Lenovonak vannak olyan telefonjai is, amik üzemidőben nagyot domborítanak és jelenleg valamennyi árkategóriában van ilyen telójuk. Alsó/középben ott van a kicsit nyugdíjas P780, na meg az S660 és S860 is. A felső/közép kat-ban a P70, majd később a P1 és P1 Pro. És ha a Lenovo ígéretet tesz arra, hogy lesz Nyalóka a telefonjára, akkor az nem szopóroller, mint a Xiaominál, ahol kibökik az ember szemét egy béta 4.4-vel 2 hónap késéssel és ki tudja lesz-e valaha stabil 4.4 rá. Elbacarintja a Xiaomi a Nyalókás rendszer idejében az időt egy KitKat csoki hegesztésével. Holott az MTK már 2014. I. negyedév végén kiadta a Xiaominak a kernel forrását. Ha megtalálom az ezt igazoló linket, akkor talán kinyílik pár ember csipás szeme.
-
válasz
Don't Panic #35 üzenetére
Mire mennel vele 2G-n?
-
DemonDani
addikt
válasz
szabi__memo #32 üzenetére
Mjuk kicsit talán túloztam a cpu kapcsán, mert hát ez a régi A7 meg, az S410 meg az uj A53, de ha nem is minden esetben, valszeg sokszor ez lenne a gyorsabb. Funkciójukat tekintve ugyanolyan magokról van szó.
-
DemonDani
addikt
válasz
szabi__memo #7 üzenetére
Papíron gyorsabb, a processzor és az IGP szempontjából is, mint az eredetileg alkalmazott S410.
-
Konkurenseknel tobbet kinalnak... Szoval lehet sokat foglalkoznak kiegeszitokkel es elmegy a K+F masra, de egyelore a szamok oket igazoljak..
Nullabol top5-be kerulni nekik sikerult / oke pl a Lenovonak is
@kila25: az A606 kinai verzioja tenyleg annyit tud, de a hazai mar mas teszta, de tobb dolog miatt sem konkurensek.
-
hemaka
nagyúr
Elegge ismeretlen ez a soc, bar kivancsian varom, hogy mit tud majd.
-
dreamdancer
őstag
Az a SoC se túl időtállónak, se elég erősnek nem tűnik, főleg HD mellett.
-
kila25
csendes tag
Persze hasonlíts nygodtan össze egy árban belépő szitű modelt egy felső -közép kategóriás p70-el.
De mindjárt megnézem mit ad a lenovo ezen az árszinten....
Ja hogy ezt...
Lenovo A606 1 x 2000mAh Battery
Band 2G: GSM 900/1800MHz
3G: WCDMA 900/1900/2100MHZ
4G: TDD-LTE 2555~2575MHz
FDD-LTE 2100/1800 MHz
Sim Card Single SIM Card Single Standby
Service Provide Unlocked
Style Bar
Color White
Shell Material PlasticSystem
OS Android 4.4.2
CPU MT6582m+6290 Cortex A7 Quad Core, 1.3GHz
GPU:Mali-400
ROM 4GB
RAM 512MBScreen
Display Size 5.0inch
Type TFT, IPS Screen
Resolution 854×480pixels -
Biluxzsolt
aktív tag
Vártam a 2/16-os Redmi 2-tőt erre ez jött. Kicsit csalódott vagyok. -
Dominó85
addikt
Ami a Lenovo-nál megy, az a Xiaominál nem. Baxnak az aksi üzemidőre, mindenki lollipop-ban gondolkozik, ők még a KK-nál tartanak... Váltogatják a SoC-okat orrba szájba (Leadcore, MTK, Qualcomm, ... Intel?
) és szerintem az, hogy lecsiszolnak egy szögletes telefont kicsit kerekebbre, az nem minősül forradalmi design újításnak.
Mellesleg a február 12-re ígért Hongmi MTK 4.4.4-es droid verzióból eddig egy huszadik verziós 4.4.2 BÉTA valósult meg csupán, míg egy Mi2 vagy Mi2S már Lollipoppal száguld. Csíra, idióta bagázs és nem csak azért mert nekem MTK-s Hongmim van. Ugyanis a Hongmi/Redmi általi lökés nélkül ők bizony nem lennének még a Top5-ben sem! Csak ezt elfelejtették...
-
2 db az a 6 , ne kezdj el túlozni!
Nem értem mi ezzel a probléma.. De sorold fel azt a 6-ot, mielőtt beekézed őket.
Legjobb tudomásom szerint ez Redmi 2-esnek a köntösében van.
Semmi köze a Te Hongmid-hoz ,amiből szintén 2, azaz kettő variáns volt / nem számolom ide az eltérő hálózati kiépítéseket.
Tehát nem jogos ezen kirohanásod most
Szerintem a Redmi 1S és a 2 meg eléggé eltér...
-
Dominó85
addikt
Én már hányok a Xiaomi-tól lassan! Hongmi köntösében kiadnak vagy 6 féle telefont... gratulálok nekik, ők az új "kínai Samsung". Vajon miért nem lepődök meg ezen.
-
tjb007
nagyúr
válasz
szabi__memo #13 üzenetére
Itt: [link]
-
bollokcs80
Korrektor
A 2s jöhetne már belfelé kis hazánkba olcsóért...
-
.Szaki.
addikt
válasz
szabi__memo #13 üzenetére
Itt.
Nem tűnik rossz telefonnak, bár nekem még kicsit idegen a Xiaomi, valahogy nem tudom elképzelni, hogy megkérdezik, hogy milyen telefonom van és én ezt a nevet válaszoljam. Mindenesetre egyre több fórumtárs aláírásában látom a márka különböző termékeit, szóval nagyon rossz nem lehet. Szerintem pár év múlva már én is el fogok rajta gondolkodni. Huawei/Honor párossal viszont már barátkozom egy ideje, egy problémám van csak: Nekem valahogy ezeknek a kínai droidoknak a felülete nem tetszik. Bár igaz, csak tesztekből és videókból láttam, lehet, hogy egy próbánál változna a véleményem. Az LG és a Sony felülete jobban tetszik. Mindenesetre szurkolok a márkának, viszont lehetne több egyediség is a formatervben szerintem.
-
válasz
szabi__memo #16 üzenetére
Xiaomit, nagyon fogjak.
-
kisapi379
csendes tag
Ezt jól összehozták. Kínában vinni fogják mint a cukrot.
-
gerii
addikt
Na ilyen telefonok kellenének ide is.
-
válasz
szabi__memo #11 üzenetére
A telefon honlapjat nezd
-
szabi__memo
nagyúr
4G (TD-LTE, LTE FDD Cat 4)
-
-
válasz
szabi__memo #7 üzenetére
Totálisan ismeretlen egyelőre, felépítését tekintve szerintem jónak mondható.
Ez az első telefon szinte vele, szóval még érdekes lesz
-
szabi__memo
nagyúr
Mennyire jó ez a soc?
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönjük, kicsit korrigáltunk a híren.
-
telemundo
tag
A belépőszint legjobb vétele lesz. (bár annyira nem is belépó)
-
tjb007
nagyúr
-
Részemről viszont megvéve, ha lesz WCDMA... Persze drágábban, remélem azért mindenki tudja, hogy nem ennyi lesz az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi egy igazán kedvező árú, ugyanakkor korrekt tudású készüléket dobott piacra Redmi 2A néven.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest