Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Összes Darksiders-t bill+egér-el vittem végig mindenféle gond nélkül,Darksiders 3 NG+ on is úgy viszem."
Végigtoltam az elsőt mindkettővel, sokkal jobb volt kontrollerrel. (ráadásul apocalypticen, szóval egyáltalán nem azt mondom, hogy lehetetlen billentyűzettel+egérrel) A másodikat még csak bill+egérrel toltam, gyanítom ott is ez lesz a helyzet, ha újrajátszom. Sokkal kényelmesebb a skilleket használni. Van aki a Dark Souls-t is bill+egérrel játssza, szóval az sem lehetetlen, sőt, Super Meat Boy-t is végignyomtam billentyűzettel, ettől még jobbak kontrollerrel.Batman Arkham szériát én is bill+egérrel toltam végig. A Knightot elkezdtem kontrollerrel, de az előző részekben annyira megszoktam a bill+egeret, hogy inkább vissza is váltottam gyorsan.
Dilikutya: D-padet használod? Nagyon pontatlannak érzem. Jó, bohóckodni lehet vele, de 40%-os kombókkal már van gond. (ja igen, még MK:XL-ről beszélek, nem tudom, hogy a 11-ben jobb-e)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest