- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
Dr. Akula #199 üzenetére
Ok, mi itt vagyunk Európában, de te is jobban örülnél, ha máshol is vennék a játékaidat, nem csak egy kontinensen. Ráadásul a DX10.1 elterjedéséhez inkább olyan játékok kellenének, amelyek mindenhol népszerűek, a S.T.A.L.K.E.R. pont nem ilyen.
A Pokémon szoftverek Japánban nagyon jó eladásokat produkálnak, szerintem nem csak 5 éves kor alattiak játszanak velük.
-
Gyusz
őstag
Egy stratégiai, egy stratégia-akció és egy (még nem túl ismert) szerepjáték? Szerintem inkább az akcióprogramokra kellett volna koncentrálniuk, vagy valami ismertebb szerepjátékra. A Far Cry 2 mondjuk elég erős húzónév.
Egyébként minden NVIDIA/AMD cikkbe bele kell írni a "vörösök" meg a "zöldek" kifejezést? Engem nagyon fáraszt már a dolog.
(#13) cizoe
Értem én, hogy kerülni kell a szóismétlést, néha ezek a szavak is felhasználásra kerülnek, OK. Mostanában viszont túl gyakran látom a PH!-n és megjegyeztem a dolgot. Nem kötekedésnek szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest