Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave987
aktív tag
Nahát,végül nem is rontották el. Vállalható SoC, Fullhd amoled. Nincs érdemi visszafejlődés.
-
elfelejtette
veterán
Az 5G-t leszámítva ez érdemi fejlődés, főleg az 5G-s változat HD+ TFT kijelzőjéhez képest.
Talán csak az NFC hiányát lehet visszafejlődésnek tekinteni."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
őstag
Picit még faraghattak volna a méreten például a vastag alsó káva kárára, akkor lett volna igazán kellemes ajánlat. De legalább befért bőven 160mm alá. Talán még a kényelmesen zsebben hordható kategória.
-
elfelejtette
veterán
Az A32 5G-hez képest faragtak, visszatértek az A31 méretéhez, a mai átlag 76 mm-es szélességhez képest a 73 mm sokkal jobban kézre áll.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
janeszgol
félisten
Nem rossz így olvasatra.
-
őstag
válasz elfelejtette #4 üzenetére
Igen, ráadásul úgy tűnik 90Hz-es a Super AMOLED panel...
Ha a kamera hozza a kategóriaátlagot, jó kis ajánlat lesz ez. -
Cecevok
tag
Hát nem túl combos az 5000-es akksihoz a 15w...
De tetszetős kis gép, kiváncsi vagyok rá.iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
dave987
aktív tag
válasz elfelejtette #2 üzenetére
Arra értettem hogy már a 2 éves A30ban is megvolt. Alapnak kell lennie. Viszont most megnéztem, az a32 5g több dologban gyengébb mint a 4g, pl kijelző,kamera... Érdekes. Így kvázi ugyanannyiba kéne hogy kerüljenek, és a useré a választás hogy 5G vagy jobb kamera és kijelző kell-e...
-
dreampage
HÁZIGAZDA
A Samsung Magyarországon miért nem adja ki az A sorozatot? Tök jó, hogy Indiában meg Oroszországban ezek megjelennek, de sokra ezzel nem megyünk.
A játéknak soha nincs vége.
-
hardver1985
tag
Nem rossz
Megbízhatóságom: 245 pozitív...
-
francz'70
aktív tag
Hát ezt jól meg variálták. Szerintük az 5G ekkora húzóerő, hogy az olcsóbb 4G -s jobb paraméterekkel rendelkezik
-
AMD Power
titán
Itt a következő telefonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen