- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Általában nekem is jó, de azért nagyon bugos. A legidegesítőbb, amikor kilép magától útvonal tervezéskor. Van, amikor nem beszél, nem mondja a jelzéseket. Sokkal frissebb, kellemesebb Droidon használni.
(#162) woland_y2k
Nem tudom jól értem-e a cikk alapján, de akkor ezek szerint magyar hanggal nincs (egyelőre) turn-by-turn navigáció? Csak ott működik, ahol Cortana is van? -
Gabesz87
veterán
Csodás.
És a Win10-en amúgy van valami ugyanilyen navigáció? Kicsit dilemmázok, mert belegondolva, legtöbbször úgyis a párom céges Droidos telóját használjuk, Waze-el (WP-n elég ragyi a Waze). Meg idén én is visszaváltok majd Androidra. Szóval nem tudom feltegyem-e a Wp10-et, vagy sem. Vannak tipikus, ismert hibái, bug-jai? Mert azért így elég jó ez a 735, szeretem, nem akarom elcseszni.
-
Gabesz87
veterán
Most nem egészen értem, hogy mi van, ha frissítem a 735-ömet Win10-re. Ez akkor most milyen következményekkel jár a HERE Maps/Drive-re vonatkozóan? Júniustól nem fog működni, le sem lehet tölteni, vagy mi? Mert ha bármi ilyesmi felmerülne, akkor inkább maradok 8.1-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest