- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- iPhone topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Csodás.
És a Win10-en amúgy van valami ugyanilyen navigáció? Kicsit dilemmázok, mert belegondolva, legtöbbször úgyis a párom céges Droidos telóját használjuk, Waze-el (WP-n elég ragyi a Waze). Meg idén én is visszaváltok majd Androidra. Szóval nem tudom feltegyem-e a Wp10-et, vagy sem. Vannak tipikus, ismert hibái, bug-jai? Mert azért így elég jó ez a 735, szeretem, nem akarom elcseszni.
-
martonx
veterán
Az Xbox nem jó példa, mert persze az ős xbox veszteséges volt (még jó hogy, amikor új szereplőként lépett egy új szegmensbe), de a 360 óta stabilan elvan az xbox vonal, xbox one óta meg már a hardveren is nyeresége van az MS-nek, nem csak a szoftveren. Persze a PS4 jobban teljesít, de ettől még az xbox köszöni szépen jól van, és hozza a nyereséget.
A bing-en csodálkozok is, hogy erőltetik, gondolom ott nem is maga a bing a fontos, hanem a mögötte lévő információ mennyiség, kereső logikák, amiket pl. Cortana-ban hasznosítani tudnak.
Win mobil vonal viszont xbox-al ellentétben nem a kezdeti veszteségek után látszik, hogy nyereséges lesz, hanem a hőskorszaki nyereségekhez képest, mára már nem is tényező. Végülis ha nem adnak ki több telefont vele, akkor nyilván veszteséget se fog termelniIlletve a win mobil vonalnak nincsen olyan másodvonalbeli jelentősége mint a bingnek a kereső logikák, adat tömegek.
Hidd el én baromira nem temetni akarom a win mobile-t, én lennék a legboldogabb, ha halál nyugodtan besétálhatnék a boltba és vehetnék egy 550-est az asszonyka, magamnak meg egy 750-est (ó várjunk ilyen nincs is, és nem is lesz), amiken egy jó és stabil oprendszer van (ilyen meg a jelek szerint nem is lesz már). Egyszerűen csak minden jel arra mutat, hogy maga a Microsoft temette el a win mobil vonalát (lásd idei mobilos kiállításokról távolmaradás, win 10 mobile halogatás, here app megszüntetés, több mobil ki nem adás, amit kiadtak béta állapotban meg inkább öngyilkosság volt, mint előre lépés stb...)Szóval nekem olyan érzésem van, mintha MS feltette volna a kezét, hogy gyerekek eddig tartott, ilyen lett a win 10 mobile, mi ehhez érdemben már bottal nem nyúlunk, azért ami a csőben volt már legyártott 950, 550, 650 azokat még gyűjtői kuriózumként azért kiszórjuk a piacra, de kész vége.
-
-
martonx
veterán
Szerintem meg simán elkaszálhatja, ha látványosan szenved az adott pillér. Attól még, hogy van UWP, és az ezeken a platformokon működhet elvileg, attól még az MS nem fogja számolatlanul önteni a pénzt a szenvedő mobil platformjába. Sőt nekem úgy tűnik, hogy nem csak meglépheti, hanem már meg is lépte ezt a fajta "hibernálását" a win10 mobile-nak, különben már rég kijött volna a win 10 mobile, és sorra jelentenék be rá az újabb és újabb Lumiákat.
-
martonx
veterán
Most őszintén, attól hogy itt az uwp, amire továbbra se fejleszt kb. senki (persze aki eddig fejlesztett az eddig is, de aki eddig se, azt most se látom), miért javulna az app ellátottság?
Tavaly óta van IOS bridge is, mégse jelent meg egyetlen egy IOS app se wp-re. Egy mostanra 1,5%-ra zsugorodott rétegre miért fordítana bárki is akár csak pár munkanapot is portolni az app-ját? -
viewdetails
addikt
Most én sem találom, viszont ez a 2014-es keltezésű cikk már amúgy is arról szól, hogy a WP-t hanyagolni akarta a Nokia.
-
martonx
veterán
Kár, pedig az asszony 520-as lumiája helyett vettem volna egy 550-est, de ahogy a konkrét felhasználói véleményeket hallom, tényleg jobb kimúlni hagyni és venni valami droid-os mobilt
Ismeretségi körben ketten is vettek 550-est, plusz ma olvasva a 650-es tesztet az index-en, valóban jobb kimúlni hagyni ezt a platformot.
Azért kár érte, az 520-ast szerettük, én a 735-ösömmel is elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest