Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

Az senkiben sem fogalmazódott meg amúgy, hogy a konzol az ami vissza szeretné fogni a nagy ütemben való fejlődést, akár legyen az grafikai téren is? Csak gondoljunk bele hány évig van ugyanaz a konzol piacon és mennyi pénzt termelnek. Mi érdekük lenne nekik az, hogy mondjuk évente haladjunk?

Elhiszem, hogy jó a konzol annak, aki nem PC-n nevelkedett, bekapcsolod, játszol, nincs operációs rendszer karbantartás, driverek keresgélése, titokzatos hibaüzenetek kiderításe stb. Magyarán a konzol egy nagyon jó kényelmi funció, ami manapság már ugye jó másra is mint játék. Viszont cserébe be kell érned butított grafikával és ha szerencséd van a stabil 30 fps-el, ami engem nagyon is zavar, mert PC-hez képes szaggat. Illetve nem bírom megszokni a kontrollert. :DDD (és nem is akarom pedig van Xbox One, de 10 percnél nem játszottam vele többet)
    Plusz a konzol valahogy kevésbé privát. PC ugye a Personal Computer.

Windows 10 meg hát kinek mi, én is húztam a szám mikor XP-ről váltogatni kellett már, 7 meg 8.1 meg most a 10. Szerintem jó a 10 szokni kell, modern, teljesen más igényeket szolgál ki, mint a régi rendszerek. Előbb-utóbb mindenkinek váltania kell, ahogy mondják minél hamarabb váltasz annál hamarabb megszokod.

• s4hu|SyD^

addikt

Bárcsak minden program 64 bites lenne alapból. Sok-sok éve várom. Szerencsére már a legtöbb programomnak van 64 bites változata.
    Nem lenne baj, ha kicsit drasztikusan lépnének ilyen dolgokat meg, sokszor a felhasználok is állnak a fejlődés útjában.

Új hozzászólás Aktív témák