- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Az senkiben sem fogalmazódott meg amúgy, hogy a konzol az ami vissza szeretné fogni a nagy ütemben való fejlődést, akár legyen az grafikai téren is? Csak gondoljunk bele hány évig van ugyanaz a konzol piacon és mennyi pénzt termelnek. Mi érdekük lenne nekik az, hogy mondjuk évente haladjunk?
Elhiszem, hogy jó a konzol annak, aki nem PC-n nevelkedett, bekapcsolod, játszol, nincs operációs rendszer karbantartás, driverek keresgélése, titokzatos hibaüzenetek kiderításe stb. Magyarán a konzol egy nagyon jó kényelmi funció, ami manapság már ugye jó másra is mint játék. Viszont cserébe be kell érned butított grafikával és ha szerencséd van a stabil 30 fps-el, ami engem nagyon is zavar, mert PC-hez képes szaggat. Illetve nem bírom megszokni a kontrollert.
(és nem is akarom pedig van Xbox One, de 10 percnél nem játszottam vele többet)
Plusz a konzol valahogy kevésbé privát. PC ugye a Personal Computer.Windows 10 meg hát kinek mi, én is húztam a szám mikor XP-ről váltogatni kellett már, 7 meg 8.1 meg most a 10. Szerintem jó a 10 szokni kell, modern, teljesen más igényeket szolgál ki, mint a régi rendszerek. Előbb-utóbb mindenkinek váltania kell, ahogy mondják minél hamarabb váltasz annál hamarabb megszokod.
-
s4hu|SyD^
addikt
Bárcsak minden program 64 bites lenne alapból. Sok-sok éve várom. Szerencsére már a legtöbb programomnak van 64 bites változata.
Nem lenne baj, ha kicsit drasztikusan lépnének ilyen dolgokat meg, sokszor a felhasználok is állnak a fejlődés útjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Windows 11
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest