Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
ok, csak ez már nem a 90-es évek, ahol sorba kellett állni az 576-ban, és vagy jutott, vagy nem, vagy copypartyra kellett menni, másolgatni egy kicsit.
Hanem 2020, ahol pár $-ért megkapod. Évente talán 1 vagy 2 játék lehet, amit érdemes a megjelenésekor megvenni, a többi leginkább ráér. Persze, ha mondjuk 15 éves az illető, akkor egybőlmindentgyorsan, de ki kell nevelni belőle, vagy elküldeni nyári munkára, legalább rájön miért ne érje be egy rosszul fizető állással. -
-
makkmarce
őstag
válasz
#54625216 #105 üzenetére
meg mondjuk száradjon le annak a keze, aki a félmillás gamer pc-t megépítí, de $15-öt nem képes fizetni a komplett witcher sorozatért...
vagy akár csak beregel humble-ra, kb 3-4 havonta $10-ért komoly játékokat kaphat, meg. Vagy bedobja steam-en wishlistbe, és szól, ha pár ezerért elvihető. Ha meg EA, akkor originen 1 hónapra befizet, vagy a régebbi címeket megveheti pár fityingért.
Nem keresek rosszul, de én se a megjelenés napján csapok le mindenre (jó, kivéve CP2077, mert azt meg 2 éve lassan, hogy megvettem).
GTA5 is az xboxon simán gamepass-al toltam végig. Ez már nem a 2000-res évek, hogy mindent dobozosan, vagy warezolva kelljen beszerezni, arról nem is beszélve, hogy rengeteg az ingyen játék is. -
makkmarce
őstag
szerintem ez nem 3d-re készült, az csak melléktermék, hogy az is van benne. Egy LOL vagy egy CS:GO elfut vele, és kész.
Ez a youtube generációnak készült, aki alacsony fogyasztás mellett netflixet akar nézni, és mellette akár saját mobilos videóit akarja megvágni.
mondhatnám azt is, hogy elkésett 1-2 évet, mert ha a sok YT os ezt kapta volna a macbookba, akkor nem kellene mirelitcsirkével hűteni video encode közben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest