- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lord Myn #102 üzenetére
de XT-ből meg nem is létezett...
Mondom, majd megnézem mi is van a padláson.Nosztalgikusan gondolok vissza én is a számítógépes múltamra... 1984-ben kaptam az elsőt (35 éve... jesszus...). C=16. Mindezt azért met már az az előtti évben is erőteljes hajlandóságot mutattam a nyári szüneti számítástechnika tanfolyam iránt.
Sajna perifériák nélkül, csak magát a gépet. De ettől még elindult a lavina a kockulódás irányába
-
Nem emlékszem pontosan, de még fent van a padláson az XT, szóval talán esetleg majd ha eszembe jut, téli szünidőben megpróbálom újra bekapcsolni.
Talán van még monitorom is hozzá (monochrome vagy cga...)
@(#85) looser
Nem lehet, hogy diszk vagy memória hiba volt?
Nem hinném. Hardvert nem piszkáltam, csak reggel lett. Utána rendesen működött...Amúgy volt olyan eset is, amikor azonos szállítmányból raktam össze gépeket, és kettő rakoncátlankodott. Aztán kicseréltem a memóriákat, és mindkettő megjavult... Szóval ez az eset is megvan
Ja, és még Dune1, szerepjáték --> 36 óra folyamatos játék...
(én barom...)
-
Neked milyen beidegződésed van, az informatika hajnalából?
ZX spektrum
ZX81
Primo
HT 1080Z + Galaxy
Commodore 64 - Raid over Moscow,
Commodore 16XT, tubo gombbal (16 -> 25MHz talán)
IDKFA
IDDQDIMPULSE9
4x Mitsumi CD ROM
Cyrix 5x86 processzor
OpendosNa és örök emlékem a w95 telepítése 8 ugyanolyan gépre, amiből az egyiken a telepítés 9 órán keresztül tartott sikertelnül, majd másnap reggel újrapróbálva és semmin sem változtatva azonnal, csont nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest