- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Windows CE fórum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz #40993792 #48 üzenetére
Attól még hogy valaki előre tájékozódik róla, még nem lesz jobb az üzemidő. Ettől nem lesz rossz mobil, ez egy kompromisszum. Kicsi vékony házba nem lehet még nagy aksit rakni (vagy csak "rosszat" akarnak nekünk a gyártók lásd Samsung Galaxy M51).
Szóval az hogy hátrány-e a kisebb üzemidő az a felhasználótól függ, de az hogy kisebb az üzemideje mint a 2020-as standardnak az tény.Almánál meg különösen rossz a helyzet hiszen tudtommal gyártói oldal nem tartalmazza a pontos aksi méretet. Nem mintha szükség lenne rá, a vásárlóközönség zöme ezt nem igényli. Tehát eléggé nem fél perc eldönteni hogy elég-e, általában a gyakorlatban dől el ha nincs az embernek valamit érő tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Viktor S
csendes tag
Az Asus ábra szerint 500 töltési ciklus után 93%-os kapacitású marad az aksi, ha mindig csak 80%-ig töltöd.
Tehát lesz egy elméleti 93%-od, amit soha nem fogsz tudni kihasználni, mert csak 80%-ig töltöd. -
Essentials
aktív tag
"De ameddig minden eszköznél előfordul, még az iPhone-nál is, hogy beszélek mondjuk egy sütőről, és két perc múlva már sütőkről kapok reklámot a szemembe, addig nincs min idegeskedni."
Az nem az iPhone biztonságáról szól, hanem az általad használt szoftverekről, meglátogatott helyekről. Az Apple-nek nem posztja letiltani ezeknek az elérését számodra, viszont figyelmeztet mindenre. Hogy 1 alkalmazás milyen adatokat szed be tőled, és akkor is azonnal jelez, ha a mikrofonodat, vagy a kamerádat bekapcsolja, vagy a váglólapról adatot másol, böngésződben trackingel. ( Megbuktak már vele néhányan, köztük az instagram is.) Rengeteg ilyen privacy fícsör van az iOS-ben, a Facebook pld pont ezek miatt indított támadást ellenük a médiában, és be is perlik őket. Mert szerintük nem etikus megkérdezni a felhasználót, szeretné-e az adott szoftverre bízni a személyes adatait, vagy a digitális lábnyomát.
"Az Apple-lel az a "baj", hogy bár mostanság nem mindent elsőként csinálnak meg, de ha kész, az elég jól működik. Más kérdés, hogy az 5G-re fogni, miért lett valami drága, az azért vicc."
Az Apple 4 évtizede méregdrága termékeket gyárt, és sosem kellett megmagyarázniuk, mi miért annyi. Az üzletpolitikájuk beérett, a márka nagyon erős, és sokmindent elbír a hátán. Szóval nem gondolnám hogy pont nekik, mint tradícionálisan meregdrága "prémium érzést közvetíteni akaró" márkának ( amibe a prémium árak is nyakig benne vannak ) kellene magyarázkodnia az árképzés miatt. Magyarázkodjanak azok a gyártók, akik 1-2 éve még töredék áron kínálták a termékeiket, ez emelte fel őket a köztudatba, ezzel épíve márkahű felhasználói bázist maguknak, aztán tavaly 1000$ fölé kúsztak a flagship vonallal... Ilyen pld a OnePlus, a Xiaomi a Mi10-ekkel, és a GMS nélküli Huawei mobilok 400-500 ezres nyitóárral.
Nincsenek rendben a mai mobilárak, de asszem az Apple-nek van a legkisebb restanciája ennek magyarázatával kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Essentials
aktív tag
Az hogy nem lesz "sláger" a mini, nem azt jelenti hogy nem fogyna piszok jól, max Apple léptékben nem fogy ugy, mint a "normál méretű" variánsok. Ha az Apple elad belőle 15 millió darabot az egy éves ciklus alatt, máris több fogy belőle mint bármelyik androidos csúcsmodellből. Szal relatív, mihez viszonyítva nem fogy... Ezért nem ítélném el, és nem írnám le a telefont, a következő negyedévben kiderül, mennyi fogyott belőle megjelenése óta, és onnan ki lehet következtetni h mennyire kívánnak majd rá a droidos gyártók, még nagyon korai. Egyébként az alapvető gondolati csapda a vásárlók részéről ezzel a valóban mini telefonnal az, hogy elvárják ezt a méretet,a csúcs kijelzőt, a csúcsteljesítményű processzort, mellé viszont a 6-7 inch-es telefonok üzemidejét is elvárnák, ami a fizikai paraméterei alapján lehetetlen külfetés.
-
Enci1983
senior tag
válasz pusszycat #27 üzenetére
Jelenleg is használok egy LG G4 típusú telefont, nahát, én nyertem? Egyébként, az egyik legjobb módja az akkumulátor kímélésének, ha 20-80 százalék között tartod.
nozs23 ha jól emlékszem az iOS 13 első verziója tavaly szeptemberi, a Sony egy kicsit korábban ráfeküdt erre.[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
Legendd
senior tag
Érdekes az iPhone 12 mini. Én nem szeretem ezeket a hatalmas telefonokat, nem arra valók egyszerűen. Akkor már legyen szétnyitható, összecsukható, bárhogy nevezzük.
És fura mód hiába vártam én is a kicsi telefont, a mini már túl kicsi. A jó méret az 5,7-5,8", természetesen szinte kávák nélkül. Ez bőven elég tartalomfogyasztásra, normál telefonhasználatra. Mininek pedig még nagy hátránya a kicsi akkumulátor. És valaki jól írta, a legtöbb embernek elég az SE 2020, ami még mindig erős hardverrel rendelkezik, veszettül gyors, bár kamerában gyengébb a mininél. Mégis feleannyiba kerül, ami mérvadóbb. Sajnos nem hiszem, hogy lesz még ilyen kicsi androidos készülék, a Xiaomi megpróbálta a Mi 9 SE-vel, vitték, mint a cukrot, erre nem lett folytatása. Bamm. Fájt.
Az Apple-lel az a "baj", hogy bár mostanság nem mindent elsőként csinálnak meg, de ha kész, az elég jól működik. Más kérdés, hogy az 5G-re fogni, miért lett valami drága, az azért vicc.Az utazások esetén baromira hiányzik tényleg egy jó MWC, de sok értelme meg nem lesz, ha nem ott mutatják be az újdonságokat, csak meg lehet nézni mindent, amit már egyébként is láttunk. Szerintem az első értelmes esemény a 2022-es CES és MWC lehet, ahol visszatérhet a legtöbb dolog a régi kerékvágásba. Esetleg az IFA, bár én őszig nem látok reményt arra, hogy rendeződne a helyzet és a
propaganda...khm...vírushelyzet javulna.Egyébként pedig az 5G is mókás dolog. Most váltottam a Vodánál csomagot. Végre korlátlan a net. Erre utólag derül ki, hogy a korlátlan esetén 10/10 Mbps-re limitálnak. Többet akarok? Többe kerül 4 ezer forinttal. A 7 ezerhez képest. Szóval na, kemény felára van annak, hogy szélvészgyorsan internetezz. És ne tévesszen meg senki, a Telekom 2/2-t mondott az alap korlátlan csomag esetén.
A Honor helyzete pedig...valószínűleg mindenki tisztában van vele, hogy a Huaweihez kötődő szálak nem tűnnek el ripsz-ropsz. Kérdés, mit dönt Biden, tényleg nemzetbiztonsági kérdés-e az, amit a Huawei csinál, tartják-e magukat a korábbi döntésekhez, vagy miben fog megváltozni. Nincs kérdés, ha a Huawei adathalászott, a Honor is fog, és azokat az információkat bizony továbbítani fogja. De ameddig minden eszköznél előfordul, még az iPhone-nál is, hogy beszélek mondjuk egy sütőről, és két perc múlva már sütőkről kapok reklámot a szemembe, addig nincs min idegeskedni. Vagyis van. Nagyon. Persze le lehet tiltani a mikrofont, de tudjuk, ez csak a látszat. Akkor meg úgyis mindegy.
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
-
Drp81
aktív tag
Remek írás lett, nagyon szépen köszönjük!
BUÉK Mindenkinek!
Dr.
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
válasz janeszgol #35 üzenetére
Én is felfedeztem már a kutyáimon mindenféle emberi érzéseket, hangulatot, állapotot. Viszont nem látok rajtuk pár tipikus emberi vonást pl. aljasság, kárörvendés, a pénzedért szeretlek-et. Ha ezt vesszük akkor érzelmi tisztaságban az emberek felett álnak.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
janeszgol
félisten
válasz pusszycat #33 üzenetére
Aki foglalkozik kutyaval az tudja, hogy a kutya felig ember. Ergo aki kutyat eszik az a szememben olyan, mintha embert enne.
Nem reg tartak fel egy (talan okori) kifozde maradvanyait. Ott le volt festve, miket ettek, es bizony egy kutya kepe is volt. Most mondanam, hogy dogoljenek meg, de mar megtettek.
-
törölt tag
Ki kell várni az egy teljes év globális statisztikát. USA carrier adatokból nem meglepetés, hogy havi pár dollárért a nagyobbat választják az amerikaiak, ott mindenből nagy a divat.
Ár szempontból SE vitte a pálmát, olcsó és kicsi is, ez a tábor szeretne minit viszont indulóáron még drága nekik. (én is ide tartozom) Akinek nem drága a mini, akkor meg kicsit többért a normált veszi? Ha lenne egy még gyerekcipő felesleges 5G nélküli változat, mennyivel lehetne olcsóbb? Túl sok cikk volt, hogy mmWave 5G zabálja az akkut és talán ez is tereli az embereket a nagyobb felé?Alapvetően aki kompakt méretet keres, annak nem a mobilja az elsődleges tartalomfogyasztó eszköze, így valóban manapság már rétegigény ez a méret. Viszont az "iPhone 12 mini" név azt jelzi talán lesz iPhone 13 mini is, a kínálat része lesz ez a méret. Különben egyedi nevet adtak volna neki, ha csak egyszeri kiadás.
Az Apple biztosan kiszámolta, tudják a kínálatból ez fog legkevésbé fogyni, mégis jó van ilyen kínálat. Olcsó SE, mini, normál 12 választhatunk, a vevő pénze az Apple-nél köt ki nekik ez számít. És olyan statisztika is kellene, akik direkt keresik a kompakt iPhone-t, mert nem az a fő tartalomfogyasztó eszközük, azok jó eséllyel vesznek erre a célra iPadet, Macbookot, amivel összességében több pénzt hagynak az Apple-nél, mint akik vesznek egy nagy iPhone-t fő eszköznek. Ki van találva az ökoszisztéma, Pro Max vevőknek is mondják, zavaró néha zsebből előcibálni a tepsit egy értesítés miatt? Vegyél órát is!
-
Nekem nincs velük bajom. Kivéve mikor kutyát esznek. Az elég undoritó.
U.i. Ugyan ez igaz a macska zabálókra is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
janeszgol
félisten
-
r.mark
csendes tag
Azért az mennyibe undorító, ahogy azt gondolják egyik kínai kézből a másikba passzolva már minden Ok lesz a Honorral.
Talán még olcsóbb is lesz jövőre, ha már az újonnan felhúzott tech gyárakban az ujgur rabszolgák gyártják majd ingyen. Kína a megvalósult 1984, ezért törekszem rá, hogy ne vegyek semmilyen kínai cuccot. Egy ilyen posztért, ha kínai lennék már ma jönnének értem.Márk
-
Volt neked 5 éven át ugyanaz a telefonod? Ja, mert nekem sem. Igy max 2-4% gyengült azt meg nehéz észre venni. Viszont több hátrányát látom ha csak 80% töltöd. Pl. 20% hamarabb lemerül.
-
Yeffy
veterán
nekem az elso megvolt, elso okostelo-féleségem (kitettem az ekezeteket, mielott valaki valami masra gondol ) volt, en szerettem.
akkori mercevel szep volt, bar ma sem csunya szerintem. fasza full fem haz, cserelheto akksi, kamera mondjuk nem volt nagy szam, szep kijelzo, ertelmes GG-vel, ami allta is a kikepzest, mert dobalast, pocsolyaba esest, mindent kibirt, egy karc nelkul adtam el kb. 1.5 ev utan.
szamomra remek atmenet volt a gombos, klasszikus telok es a kesobbi full-erintos okostelok kozott.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
batai15
félisten
Jó egy fosh@ év volt , és jövőre is ez lesz jön az újabb "hullám" remélem valamikor vége lesz .
-
joey04
titán
nekem úgy rémlik, hogy amikor a 4g indult, akkor is elég sok olyan dual sim-es 4g telefon volt, ami nem tudta a dual 4g-t. de lehet csal az emlékezetem.
------
az összefoglalóhoz: a vírus elszabott itt is mindent ez tény. amik elkezdődtek/folytatódtak trendek azok érdekesek, de normális használatra nekem még kevés, pláne ilyen áron. értem itt a kijelző alatti kamerát (ez csak simán retek még), a hajlítható telefonokat, vagy az 5g-t. utóbbi persze be fog robbanni, de elég sok macera van vele. szabványok, dual 5g, vagy szimplán ami az egyik videóban is említve volt, hogy azért, mert egy telefon tudja, nem biztos, hogy itthon menni fog, mert össze kell lőni az adott típust a hálózattal (op kapcsán volt ez téma), a lefedettség sem az igazi, meg a szolgáltatók oldaláról is van még mit reszelni a csomagokon. 1 év múlva már lehet szempont, hogy tudjon 5g-t egy telefon, 2 év múlva már valóban nagyon hasznos lehet. főleg a tehermentesítés miatt. ahogy a cikk is írja, a(z elméleti) sebesség növekedése itt nem annyira lényeg.
a hajlítható telefonok nagyon hasznosak lesznek, a Fold koncepciója nagyon tetszik, hosszú távon jó lenne, ha az lenne AZ eszköz, aztán ha összehajtom telefon, ha kinyitom tablet, ha hozzápattintok egy billentyűzetet laptop, otthon meg csak dokkolom és egér, bill, nagy monitor rá, aztán PC (még felfut a stadia és konzol/gamer pc sem kell). De még sokat kell fejlődnie. Nem fér bele még mindenből a csúcs (lásd telep, kamera pl), a középen lévő hajtás engem zavar érzetre meg látványra is, hiába mondják a tulajok (Bog is), hogy nem észrevehető. Engem zavar. De majd kialakul.
Ennek ellenére idén szerintem 2 kiemelkedő készülék volt (meg sok jó is még persze) abból az egyik a Fold 2 a másik 12 Pro Max. Ezeken kívül a Note 20 Ultra meg a Mi 10 pro (nem a T) lett jó készülék, meg a szerencsés kínaiaknak az Ultra, b20 nélkül itthon az nem gyere be. A Sony 5 II sem rossz, de annyira lent van a gyártó, hogy ennél több kell, olcsóbban, ha ki akarnak emelkedni. Nekik most nem elég hasonló áron hasonló tudást adni. A 12 mini "forradalma" engem nem érdekel, kicsi és sovány a telep, de objektíven nézve valóban fontos készülék lehet. Az eladásai nem jók, de később is lépett piacra. Itt a fórumon a legnépszerűbb a 12-es szériából. (A sima 12 /pro topikban több hsz van, de az 2 készülék, plusz azok voltak elsőnek tesztelve, szóval az a legrégebbi topik, plusz ezáltal annak az elején volt a legnagyobb flame. Ezeket figyelembe véve a 12 mini a legnépszerűbb.) Persze ez egy zárt geek közösség. Majd kiderül ez is, bár ez a része nem érdekel.
Az év 2 nagy vesztese nálam a Huawei meg a OnePlus. GMS nélkül a Huawei itt halott, akárhogy reszelik a HMS-t, meg amikor alakul valami az is balul sül el, lásd otp, simple. A OnePlus meg leszerepelt, hogy ilyen áron is meghúzza azokat a dolgokat, amik féláron még belefértek, pl ip védelem katyvasza, vagy gyengébb kamerák.
[ Szerkesztve ]
-
Enci1983
senior tag
"Az ASUS idén például azt is megcsinálta, hogy a felhasználó bekapcsolhat egy 80%-os töltöttségi határt, a tajvani gyártó saját laborjában a szimulációk azt mutatták, hogy 5 év elteltével az így óvott akkumulátorok 8-10%-kal nagyobb kapacitást tudnak még használni, mint a mindig totálisan teletöltött telepek."
Dehogy az ASUS csinálta meg... Sony 2 éve alkalmazza Battery Care néven. Az átfolyó töltés már van az Xperia 1 II mobilban is, HS Power Control a neve. Tesztekben szépen elsiklanak ezek felett...[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
törölt tag
Hát ez a cikk olyan lett, mint 2020. Viszont az i12 minin legalább mosolyogtam egy jót.
-
roli543
őstag
válasz whatwhatwhat #7 üzenetére
Amikor a Sony kompaktokat gyártott, a rendes méret 5-5.5 volt. Ma már 6.7 a standard és hiába szinte csak kijelző, akkor is NAGY! Én Xs-t használok 2 éve, 5.8 nem vészes, de kicsi a kezem, és néha trükközök. Megfogtam Mediaba a 12 minit, és tökéletes! Az meg, hogy nem veszik az emberek a kompakt telefonokat... persze hogy nem, mert nincsen mit venni. Én azt mondom, ha mégis keveset adnak el a miniből, akkor is az Apple-ben volt annyi, hogy ezt meglépte, és ezért hatalmas respect jár!
Lassan 15 éve olvasom a Mobilarénát, és ez az év is úgy telt, hogy napi szinten kattintottam rá. Boldog Új Évet a szerkesztőégnek!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
nozs23
addikt
Mikor volt a Sonynak utoljára ennyire kompakt "csúcs" telefonja?
-
Főleg ha bukta, elrettentő példát mutat, és ha volt is tervben másoknál az most az alsó fiók tartalmát fogja erősíteni.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Jo meglatas. Az alap modellek is annak szamitanak, de abbol is keves vagy. Minden kategoriaban. (Az S20 pl tok jo meretu, es papiron jo telo lenne.)
Ezert is irtam le itt a forumon emlites szintjen (nehogy feleslegesen vegyen valaki Minit), hogy a legtobb kompakt mobilt akaro S8 meretre gondol. Az meg mindig is volt az Apple-nel, de android fronton keves van. Mar tavaly is keves volt.
En a masik oldalba tartozom, nekem az i12 Mini, vagy a Sony XZ2C az igazi kompakt. Az S8 max kenyelmesebb. -
Yeffy
veterán
egesz korrekt kis osszefoglalo, 2 dolog:
1) Jó példa erre az iPhone 12, ezek a telefonok ugyanis csak akkor mennek 5G hálózatra, ha egy SIM-et használnak, egyszerűen az Apple még nem merte bekapcsolni a dual üzemmódot (kivéve Kínában) és számos más gyártónál is így alakult a dolog.
ezt tudja valaki, miert van? sose ertettem, miert nem megy a Dual 5G DS kepes telokban.2) Az ASUS idén például azt is megcsinálta, hogy a felhasználó bekapcsolhat egy 80%-os töltöttségi határt, a tajvani gyártó saját laborjában a szimulációk azt mutatták, hogy 5 év elteltével az így óvott akkumulátorok 8-10%-kal nagyobb kapacitást tudnak még használni, mint a mindig totálisan teletöltött telepek.
ezt is tudja az Xperia 1/5II, beallithato 80, vagy 90%-os toltesi hatar..
erdemes lett volna megemliteni, ha mar az atfolyo energia belekerult.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
whatwhatwhat
aktív tag
Én sem értem miért ilyen "fontos" az i12 mini. A sonynak évekig voltak igazi kompakt csúcskészülékei, mégse voltak itt ajnározva. Nem tudom hogy ez az egy kis méretű csúcskészülék miben változtatná meg az iparágat. Tényleg csak arra alapoz a cikk, hogy sok dolgot másol más gyártó az apple-től és majd biztos ezt is lemásolják? Hát nem tudom, túl sok alapját nem látom a dolognak.
Én úgy gondolom, hogy a többi gyártó olyan dolgokat "másol" le az apple-től, amiket már ők is meg szerettek volna lépni, de nem volt rá lehetőségük, mert a nép abszolút negativitással fogadta volna őket és bukás lett volna az egész. De azt tudjuk, hogy az apple gyakorlatilag bármit megtehet, szinte teljesen mindegy hogy mennyire jó vagy rossz egy termék vagy egy újítás, ugyanúgy veszik. Így miután az apple már meglépte őket, ezzel pedig hozzászoktatta a vásárlókat, azután már a többi gyártó is megteheti, és meg is teszik. Ilyen a jack és a töltő elhagyás és a nem bővíthető tárhely is. Mindegyikből profitál a gyártó, csak nem volt lehetőségük elsőként meglépni.
Viszont a kompakt telefon nem hiszem, hogy ilyen lenne. Mindenki tudja hogy létezhet olyan, hogy kompakt telefon, csak egyszerűen nem veszik az emberek. Így nem hiszem, hogy most az i12 után majd minden gyártó elkezd kompakt telefonokat készíteni. De ne legyen igazam! -
Lenry
félisten
Szintén az ASUS csinálta meg a ROG Phone 3-nál először az átfolyó töltést, ami azt jelenti, hogy a töltőre dugott telefon nem az akkumulátor energiáit használja, hanem azt az áramot, ami a kábelen érkezik.
én tökre azt hittem, hogy ez mindig is így voltGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
janeszgol
félisten
En meg varnek az i12 csalad barmely tagjanak eladasi adataibol valo joslassal.
Ha kell valasztani "2020 Mobilja" termeket, akkor en azt az i12 Pro Max-nak adnam. Bar a Fold 2 is eselyes ra.
"2020 cegenek mobilos szemmel" az Apple-t jelolom meg.plusz: remelem, hogy a 12 Mini sikeres lesz, es masolni fogjak. Azert utkozben (de lehet az egy irodahazban valo maszkalas) egy 4-4.5 colos telefont nekem sokkal jobb kezelni. Jo megfogni ezeket. Nem tartani, meg az ujjaimon es a tenyeremen fektetni, mint a lapatokat, hanem megfogni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Ami MA!gazin amúgy ... MaTV nincs már egy ideje.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Silenzio
addikt
Nekem nagyon tetszik az iPhone 12 mini, de a fontosságát hangsúlyozni elhamarkodott és pointless. Több mint egy hete arról cikkeznek, mekkora bukás, ma olvastam a hírt, amiben az amerikai top10-es karácsonyi eladásokat vették górcső alá. A top 10-be befért az LG K30 nevű förmedvény, az iPhone-ok által uralt listán azonban az i12-nek híre-hamva sincs. Úgy néz ki, nem lesz sláger.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
bollokcs80
Korrektor
Tartalmas írás volt, jól összefoglalta az idei évet, köszönjük a cikkeket!
Megyek és megtekintem az MATV adást is izibe'.B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Nők, nőügyek (18+)
- Kilőtt Trump új kriptopénze
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 12/512GB Normál állapotú,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!