Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
Frankó. Lesz majd ingyenes/olcsó Zelda amiben majd veheted súlyos dollárokért a rúpiákat, bombákat, heart-container-eket...
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
VD
őstag
De jó is lenne egy IAP-os Mario, ahol 1000Ft egy gomba...
-
wertigo1984
őstag
Szivem szerint ennek a valtozatnak orulnek a legjobban.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
kortic
tag
A belső fizetési rendszer lehetősége tényleg elriaszthat embereket, ez nem nintendós
Az új címek izgalmasak, de szerintem nem kellene a portolástól elzárkózniuk
Local phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
macskea
őstag
Gondolom a régi címekkel akarják az embereket a saját platformokra csábítani. Ezzel csak az a baj, hogy a most vásárlóerővé erő generáció konkrétan nem is ismeri ezeket a régi címeket. Nekik az Angry Birds a húzónév, nem a Zelda.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
saelin
veterán
"ahhoz, hogy olyan szintű játékokat kapjanak a felhasználók, amelyet egy Nintendo és egy DeNA kaliberű cégtől elvárnak"
A DeNA semmi értelmes játékot nem adott eddig ki (talán a blood brothers lehet kivétel)... nem tudom mire ez a nagy kaliberű kifejezés rájuk. DeNA = F2P, de semmiben nem különbek vagy jobbak a kisebb cégeknél. A pénzük több, ennyi.
Akit érdekel, hogy milyen játékok tartoznak a nevük alá, azok nézzék meg a MOBAGE játékait. N+1-ik tucatjátékok. Ez a lépés a nintendo részéről tényleg csak arra lesz jó, hogy megismerteti, esetleg meg is szeretteti az karaktereit az emberekkel, így reklámozva, majd terelve őket a konzoljai felé. De ne legyen igazam.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kortic
tag
...a most vásárlóerővé erő generáció konkrétan nem is ismeri ezeket a régi címeket
Én is csak most léptem be a huszas éveimbe, és én örülök, hogy rátaláltam a Nintendo franchise-okra (Mario, Zelda, Pokémon, stb).
A Nintendo (csak hogy egy címre hozzak konkrét példát) a Legend of Zelda sorozattal sosem tech-demo grafikát ígértek, hozták a látványt (sőt!) , de a történetvezetés volt az elsődleges. A meseszerű indítás, majd komolyodás a walkthru folyamán, ahogy kibontakozik a sztori... Egyszerűen elragadó, csodálatos, kerek egészet alkot, az ember nehezn áll fel előle.
A mai pörgős, rohanó, next-gen, látvány játékok, még ha rpg-k is, nem a sztorival adnak atmoszférát, hanem a grafikával (tisztelet a kivételnek) .
A Final Fantasy sorozat ellenben vitte a grafikát is, de remek sztorikkal, valahogy mégis nehezen talál magának közönséget manapság.(itt jegyezném meg, hogy a grafika és a látvány nem ugyanaz!
grafika: látod a fikát az ember orrszőrén csüngve ; látvány: az adott művészeti stílust, környezetet (erdő, város, kastély, barlang) , annak a volumenét, a designt értem
)[ Szerkesztve ]
Local phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
legiaap
félisten
-
Wilika
aktív tag
Ez biztos? Mondjuk mostanság kevesebbet játszom, de a ténylegesen megvásárolható, majd normálisan élvezhető játékok mintha egyre kevesebben lennének.
Az Asphaltban pl. egyenesen megrémít, hogy néha ajánl 5-12-24 (!!!) ezer forintos autócsomagokat.
24 (kibaszott) ezer forint azért, hogy vezethess virtuálisan egy Aston, meg egy Ferrari kocsit (vagy mittomén mi volt abban a csomagban, mert persze az sem az ultimate, mindent megkapsz csomag volt, hanem csak pár puccosabb autó)mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
legiaap
félisten
Azért vannak olyan játékok amiket simán végig lehet tolni IAP használata nélkül, bár ezek ritkák.
Jön majd a Mortal Kombat X is mobil platformra, na arra kíváncsi vagyok milyen lesz, de tuti bele rakják az IAP-ot.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kortic
tag
Nekem Spec nincs gondom az IAP-pal, amíg valóban egy lehetőség, és nincs a felhasználó rákényszerítve (mondjuk olyan 90%-a legyen elérhető IAP nélkül, pl extra karakterek, skinek, szóval nélkülözhető elemek)
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Nagyob összeget rátennék hogy ez lesz, és nem az hogy fizess ki 5-10 dodót érte.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
legiaap
félisten
-
penge111
addikt
Hát én nem tudom, hosszú évekkel ezelőtt megoldtam ezt a problémát az emulátorok alkalmazásával a telefonomon, pedig anno csak valami ősöreg symbianos nokiám volt először amin sikeresen működtek a snes, gba emuk. mai okostelefokon a Ps1 és a psp emuk is szuperül működnek. Ps2-re még sokat kell várni de az is lesz előbb utóbb.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest