- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
migthy man #167 üzenetére
nyitott szemmel kell járni, boltban vettem áfásan
-
h1mpi
félisten
válasz
migthy man #165 üzenetére
Nem kell viszonyítani semmihez. Ahhoz viszonyítsd, hogy mit vársz el egy VGA-tól. Én az alábbiakat:
- gyors legyen
- halk legyen
- hűs legyen
- szoftveresen és technikailag megbízható legyen (ne legyen BS, memória hiba stb.)
- jó OC képességgel rendelkezzenAmi nem érdekel:
- keveset fogyasszon
- olcsó legyenNa a 980 ilyen. Azt tudja, amit tudnia kell. Persze lehetne 120K is, de akkor tényleg komolyan kérdem, ki venne 290x-et?
-
h1mpi
félisten
Az ember szereti jó dolgokért kiadni a pénzét, ez semmi több, mint értéket venni a pénzemért
Ez olyan, mint az Apple termékek. Mindenki addig fikázza csak, ameddig el nem kezdi használni (a buszon ránézek 2 méterről és nem tetszik nem ide sorolandó) és utána rájön, hogy igen ez drága, de jó. Nem véletlen nem lehet eladni EU-ban a Kínai csoda autókat se, hiába olcsó... Persze ezt a monológot nem az AMD-re értettem (alapvetően nincs sok gond vele) csak érzékeltetni szerettem volna, hogy ha valami jó, akkor általában drágább is. Én nem vagyok márka hű. Minden márkát addig szeretek, ameddig megelégedéssel használom. Hónapok óta használok 980-at GSYNC monitorral. Nem a jövőben fogok, hanem a jelenben és a múltban használtam. Ezt nem értik meg az AMD fanatikusok (mert ha valakik azok, akkor az AMD-sek tényleg ide sorolhatóak). -
h1mpi
félisten
Én megértem az AMD fanokat... nem jó érzés örök másodiknak lenni a kettőből
-
h1mpi
félisten
válasz
Dark Archon #108 üzenetére
de jó nevet kapott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest