- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
Amen. ( nyam- nyam)😆
-
turbokappa
senior tag
Most valaki föltett egy 980 ti,potom 218- ért!
-
turbokappa
senior tag
válasz
SpongyaBob #622 üzenetére
Tegyük helyre!
Igen a konzol full játék! Nade miért is vesznek inkább pc- t,mert ugye többségében az is játékra kell,azért mert egy csomó warez játékot lehet letölteni! Kevesen használják tervezésre,max cégeknél,a komolyabbak laptoppal nyomják. Aztán a gyártók felismerték,hogy a gémer laptopokat jó marketinggel el lehet adni. Vettem volna konzolt,ps4-et 150- ért,24 játékkal egy évre,de a gyereknek nem tetszett,mert megszokta az egeret. -
turbokappa
senior tag
válasz
turbokappa #620 üzenetére
Folyamatába rakom össze a gépet,mivel van még 2 laptop 'ráérek'. És k. sokba lesz. Most egy skylake g4400 vettem bele muszájból,megvárom míg kijön a kaby és természetesen sima i7,az 5970 meg még jó lesz májusig,akkor meg 1070. Ez a terv.
-
turbokappa
senior tag
-
turbokappa
senior tag
válasz
hszilard666 #566 üzenetére
Erre mondják,hogy a kutya mindíg sz@rik valamit. Rá kényszerítenek,hogy folyamatosan fejlessz. Hol az órajel kevés,hol a ram,hol meg az újabb megoldások dx verziók. Ez egy mókuskerék,és minden a profitról szól.
-
turbokappa
senior tag
Nem tudom,hogy te mit értesz 'szürkeimportos' dolgon. Akkor pl. a pcx üzlet is szürkeimportos dolgokat árul? Tévedés,hogy annyit ér a cucc,amennyiért árulják,annyit ér amennyit adnak érte. Jelen esetben a boltban nem tudsz alkudi,igen erre érvényes. 85- ért viszont csináltál egy jó üzletet.
-
turbokappa
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #527 üzenetére
Nem hangulatkeltésnek írtam,de majdnem annyiért újat veszek garival,90- től lehet kapni! Akkor egy használt miért ér annyit?
-
turbokappa
senior tag
válasz
Darth_Revan #526 üzenetére
Tudsz olvasni? Azt írtam mobil vga!
-
turbokappa
senior tag
válasz
Darth_Revan #518 üzenetére
A mobil vga,sohasem lesz egyenlő egy asztalival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest