- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Menthirist #1237 üzenetére
Mennyi szép és jó.
Nevetséges!! Nem egészen ez ment amit írtál a topikokban.
De mindegy van akinek jó a memóriája. Ren Hoek valahogy pontosabban emlékszik mint Ti. Nem egyszer szóltam be én sem főleg Abu eszement jóslataira, amire Ti egyből ugrottatok, jó sok kitiltásom is összejött, és miért?
Mert végül mégis az állt közelebb az igazsághoz amit írtam, és nem az idióta óvodás szinten lévő (szerintem van is aki az mert ha nem akkor komolyabb baj van a fejében) álmodozások.Na mindegy a valótlan állítások megkérdőlejelezéséért itt pihenő jár szóval már sokkal ritkábban teszem.
Bár az is igaz hogy amióta a Fury meg a DX12, Mante, Vulkán, Quantum, HBM, VR (még hátra van de van aki tavaj karácsonyra írta slágernek -Ab.), meg ki tudja mi még kicsit lecsengett sokkal óvatosabbak a cikkek és a kemény mag reagálása. Meg jó páran el is tűntek a táborból ezek után és nem olyan aktívak. Persze van is miért csak van bennük szégyenérzet, a nyilvánvaló valótlan állítások után.
Most még amit várok az az hogy ki hoz HBM2-őt mert ugye az AMD hatalmas előnyben van ebben és ez nagyon-nagyon sokszor le lett írva nincs is aki ne olvasta volna
.
-
do3om
addikt
Azért az árazás még fontos, bár a 980Ti -t is nagyon vitték az meg nem valami olcsó. Talán az a fontosabb hogy megvan egy kialakult vásárlóréteg akik viszik amint kijön.
A Fury termékcsaládhoz meg nem is tudom volt e gyászosabb eladás egy termékpalettából itt a fórumban(fury-furyX-nano- és még rátettek egy lapáttal a duóval), ez 4 VGA az eladás meg.......
-
do3om
addikt
válasz
#72042496 #1210 üzenetére
Majd nehogy olyan szánalmas legyen mint az AMD fury topik.
Pár ezer hsz, meg vagy 5 VGA tulajdonos (vagy sokat mondtam) a topikjába. Az a szájhősök gyűjtőhelye volt, annyian vették meg szóban hogy az AMD is félt hogy Magyarország elviszi teljes készletet.
Mondjuk polaris vevők is gyűlnek szépen. -
do3om
addikt
válasz
#20655360 #171 üzenetére
Ez a fogyasztásos dolog elég szarság már amit művelnek.
Rohadtul nem számít mennyit fogyaszt egy bizonyos keret alatt (ez úgy 250W). Simán elmehetnek addig, én is mit kezdek a tápomal ha egyszer fejlesztésre adom a fejem (nem igen van rá szükségem) van egy 12 volton 660W-ot tudó tápomDe amúgy is egy jó táp nem drága, a cpu meg annyira nem eszik sokat (itt csak intelt számolok mer amd évek óta nem csinál semmit).
A gond a magas fogyasztás miatt pocsék hűtésekkel, és a ciripeléssel van, e ezt is megoldhatnék csak spórolni kel. Amúgy a kutyát sem érdekelné ha nem valami extrém lenne.
Ez az új teljesítménymutató a performance/watt akkora fas@ság. Az erős vga-t etetni kel ez van, csak ami ezzel jár nem kéne elbaszni.
Alsó kategóriában lehet értelme ott van akinek drága egy 15e táp, de közép és fölötte azért el lehet engedni úgy ahogy régen is. -
do3om
addikt
Biztos vannak még páran veled. (nem hiszem hogy sokan
)
Csak ez elég nagy hiba. Mert a többség meglátja hogy ráver az NV az AMD-re elég rendesen (persze ha így lesz) és bizony az alsóbb kategóriákban is NV-t fog választani.
Linkelj már egy tesztet a nagy oc mesterektől hogy mikor volt a kezükben AMD kari? (cpu-t inkább nem is kérdem)
Az ilyen dolgoknak nagyon komoly reklámértéke van, a úgy érzed hogy nem, mert az AMD szerint sem akkor elég nagy a baj. Ezért megy úgy nekik ahogy.A középkategóriában sem áll valami fényesen a helyzetük, persze valóban jók ott a VGA-i de mégis a fentiek miatt lecsúsznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest