Hirdetés
- [Re:] Indulnak a nagyon komoly LG-leárazások
- [Re:] Poco M3 - felújított állomás
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Netfone
- [Re:] [Just_Reboot:] IMG_20210412_175507-01
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Nubia Red Magic 6 - múlik a varázs
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
Hozzászólok Aktív témák
-
batai15
nagyúr
Első LG mobilom a kp500 volt , halistennek azt is sikerült meg buherálni kapott egy iOS felületet.
Utána gt540 teljesített szolgálatot , majd g2 , G3 .
Elégedett voltam ezekkel a készülékekkel, ugyanakkor amiket utána műveltek (gondolok a sok alaplapos készülékre , a késve érkező updateket nem is említve ) valamilyen szinten meg érdemlik. Piacon le tettek valamit , de mégis hagyták az egészet , és ennek itt a vége.
Btw Sony is felkészül. Htct évek óta mondjuk , nekik kellett volna lenni az első ,nem is értem mai napig hogy tudnak talpon lenni.[ Szerkesztve ]
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
batai15
nagyúr
Hozzászólok Aktív témák
ma Április 5-én az LG hivatalosan is bejelentette, hogy felhagy a telefonok gyártásával. Áttekintjük a cég elmúlt 20 évben elért eredményeit.
- [Re:] Indulnak a nagyon komoly LG-leárazások
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SONY LCD és LED TV-k
- [Re:] 1080P WiFi IP kamera otthoni biztonság felhő automatikus mozgásérzékelő.
- Laza koronavírus topik
- [Re:] ASUS 1080 Strix 11GBPS -es változat
- [Re:] Asus Strix GTX 1080 8GB
- [Re:] Poco M3 - felújított állomás
- Aliexpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 11” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE ÉS SILVER AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 12,9” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ 1ÉVGAR
- Nokia 2720 Flip 4G
- Dell XPS 15 7590 - i7-9750H/16GB/512GB/NVIDIA GTX 1650 (3 ÉV GARANCIA)
- Dell Latitude 7280 i5-7300U/16GB DDR4/256GB SSD/FHD IPS/HUN Vil.Bill./Új Állapot
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest