- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #220 üzenetére
Semmi probléma, a Nokia natív navijára gondoltam kis nosztalgiával, az nagyon jó volt, különben tudom, hogy van jópár opció (több ismerősöm csak emiatt választott Lumia-t, erre céloztam).
-
törölt tag
Szvsz egy dolog dönti el a használhatóságot: az, hogy pár hónap után, feltelepített alkalmazásokkal, belakott rendszerrel mennyire gördülékeny a kütyü a hétköznapokban egy átlagfelhasználó számára. Én speciel azt se tudom, hány MHz-ez ketyeg az i4S-em (párszor utánanéztem, de mindig elfelejtem), csak használom problémamentesen, és speciel az igényes alkalmazáskínálat mellett ez az egyik legnyomósabb érv számomra, hogy ne váltsak semmilyen más platformra. A Nokia 6230i után kezdtem érintős okosakat használni, de a szifonig megbízhatósággal csak elvétve találkoztam, hol csak kihangosítva tudtam telefonálni (viszlát magánbeszélgetések), hol a névjegyzék nem jelent meg, hol hívást nem tudtam fogadni, és ezek jó fícsörök munkánál, de csak ha valaki nem akar dolgozni. A magam részéről két dolognak örülnék iOS-nél: az egyik az offline navi, a másik a vízállóság.
Megj.: a cikk címe masszív trollmágnes és flame-generátor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest