Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Parallaxis #220 üzenetére

Semmi probléma, a Nokia natív navijára gondoltam kis nosztalgiával, az nagyon jó volt, különben tudom, hogy van jópár opció (több ismerősöm csak emiatt választott Lumia-t, erre céloztam).

törölt tag

Szvsz egy dolog dönti el a használhatóságot: az, hogy pár hónap után, feltelepített alkalmazásokkal, belakott rendszerrel mennyire gördülékeny a kütyü a hétköznapokban egy átlagfelhasználó számára. Én speciel azt se tudom, hány MHz-ez ketyeg az i4S-em (párszor utánanéztem, de mindig elfelejtem), csak használom problémamentesen, és speciel az igényes alkalmazáskínálat mellett ez az egyik legnyomósabb érv számomra, hogy ne váltsak semmilyen más platformra. A Nokia 6230i után kezdtem érintős okosakat használni, de a szifonig megbízhatósággal csak elvétve találkoztam, hol csak kihangosítva tudtam telefonálni (viszlát magánbeszélgetések), hol a névjegyzék nem jelent meg, hol hívást nem tudtam fogadni, és ezek jó fícsörök munkánál, de csak ha valaki nem akar dolgozni. A magam részéről két dolognak örülnék iOS-nél: az egyik az offline navi, a másik a vízállóság.
    Megj.: a cikk címe masszív trollmágnes és flame-generátor...

Új hozzászólás Aktív témák