Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz
Parallaxis #353 üzenetére
Esélytelen vagy...
Az átlagember persze hogy nem tudja mi az a Nexus, de te tudod..ugyanúgy ahogy az összes almarágó FÓRUMOZÓ tudja, mégis a sz*ros samsunghoz hasonlítgatja az almáját! -
Szelley
senior tag
válasz
Parallaxis #349 üzenetére
Ez nettó butaság, a Nexus egy fejlesztői eszköz, soha nem volt tömegterméknek szánva.
Szövegértés 5-ös!!!
segítek: Az androidot a nexus készülékekre optimalizálja a google! Hol írtam eladási számokról...?!
Minek sorolgatna gyártókat?
Mert se az LG G2-n, se a Sony Z2-n nem olyan röccenésmentes a droid mint egy Nexus 5-n. ezért! -
Szelley
senior tag
válasz
Touch-ko #342 üzenetére
Engem leginkább az zavar, hogy 100-ból 99 embernek az android még mindig egyenlő a samsungokon, sonykon, lg telefonokon látottakkal. Volt galaxy s 2-m, szénné romoltam, mert tetszett a custom romok által elérhető plusz dolgok.
Most van egy Nexus 5 készülékem, ugyanúgy out of the box használom mint bárki más az iphoneját. Még egy launchert sem raktam fel rá, olyannyira beleuntam a mókolásbaAz olcsobb telefonok nyugodtan fagyhatnak, akadozhatnak, sot igazabol nem is kell optimalizalni mert olcso telefonok.
Reméltem azért elolvasod az irományod mekkora butaság, miután leírtad
Erre a példára egész egyszerűen ráhúzhatnánk egy PC-s példát. Ha veszek egy 80ezres gépet, amin az X Y legújabb játékok full grafikán szaggatnak, akkor legyek felháborodott? Nem lehetek, hisz nem arra készült! Az android a Nexus készülékekre van optimalizálva, az hogy ráhúzzák 20-30 ezres telefonokra a különböző gyártók, az a fogyasztói társadalom hibája. És igen, mivel sajnos a vásárlók jó része tájékozatlan, ezért mikor Jóska/Pista/Mariska bemegy a trémobilba és rátukmálnak egy galaxy ace-t, az a nagyon szomorú és elítélendő dolog.
Próbálom mindig megértetni másokkal, Android = Nexus !Nem fagyhat, nem akadhat (pedig Samsungnal ez megtortenik gyakran)
Erre pedig csak annyit, itt látszik hogy zsigerből utálod a samut. És igen, ez a trollkodás! Ugyanis szépen felsorolhattál volna 2-3 másik gyártót is, de nem tetted, mivel nem jelent veszélyt az imádott termékeid gyártójára
Végezetül: !!!!!! -
Szelley
senior tag
válasz
Parallaxis #332 üzenetére
Mindent fel lehet törni. MINDENT! Edward Snowden is megmondta, tök mindegy milyen titkosítást találnak ki, kínához képest mindig csak 1 nap előnyük lesz.
-
Szelley
senior tag
válasz
Fritz Teufel #85 üzenetére
"de sajnos a kamera"
Mi a baj a Nexus kamerájával? Megkérdezhetném? Vagy esetleg te is csak 1-2 olyan cikkbe futottál bele, ahol épp fikázzák erőteljesen?
Google+on gyönyörű képeket publikálnak, melyek Nexusszal lettek készítve.
Itt van egy kis összehasonlítás. Nem hinném hogy szégyenkeznie kellene a többi mobillal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest