- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
"nem beszéltem ezzel kapcsolatban semmiről, mint mondtam, leírtam, hogy mi volt az első linkben, nem értem miért kellene erről beszélnem, méginkább, hogy az iphone-ról nem írtam semmit, a samsungról pedig negatív dolog volt amit írtam.."
Kicsit olyan szaga van az egesznek, hogy a tucatnyi pozitivumrol szot sem ejtettel, ellenben az egyetlen kritizalt dologra sikerult reagalnid.. Kicsit olyan ez, mintha csak a rosszat, a hibat keresned mindenben.. Eleg negativ dolog ez..
Aztan van rengeteg dolog amire nem
Latom ertelmet valaszolni, mert ugyis felre ertened illetve belekotnel...A tablazatodrol annyit, hogy szep.. Kivancsi lennek miert ezt linkelted, mert en a telefonos reszlegrol beszeltem.. Nem arrol, hogy a Samsung hutoszekrenyestul mennyi bevetelt ert el..
Arrol beszeltem, hogy az iPhone adja a mobilpiac teljes bevetelenrk jelentos reszet...Meg mielott leirnad:
Tudom ez sem volt teljesen egyertelmu neked.. -
Touch-ko
őstag
Erre nemtudok erdemben reagalni, mert a kommentedben a szavaimat kiforgattad... teljesen..
Ha szamodra nem egyertelmu, hogy a felmeres szerint az iPhone vasarlok elegedettebbek, mint a konkurens ceg termekeit hasznalok, majd ezutan a desing-ba kotsz bele, es roman vizes peldakat irsz, akkor szerintem nagyon elbeszelunk egymas mellett.. Ha pedig a statisztikat ugy forgatod, hogy a 88%-bol lesz 15% (szerinted), akkor meg vegkepp nincs mirol beszelnunk..
Peldaul itt:`semmit nem mondtam az iphone designról, sőt, egyáltalán semmit nem beszéltem designról, csak leírtam, hogy mi van a cikkben amit küldtél`
- A kepet amit feltoltottem az iPhone userek mindenben jobbnak tunt a megkerdezettek alapjan.. Ugy lett volna fair, ha azt is leirod
Szerintem egy 20K-s telefonnak is kellene normalisan mukodnie.. (termeszetesen kevesebb feature-rel) de a lenyeg az lenne, hogy az olcso telefonok is normalisan mukodjenek. Ellenben ezekrol melyen hallgat a gyarto. A fagyogato telefonokrol, amit (szemelyes tapasztalat) a Samsung Store-ban az elado (ottani Genius) fel sem ismert
Szerintem teljesen jogos, ha valaki 20K-s telefont akar, az elvarhatja, hogy a telefonja ne fagyjon, akadozzon, hanem normalisan mukodjon. Vagy esetleg az olcso termekeknek egybol sz.rnak kell lennie?
Szerintem az olcsobb kategorias telefonok a tablazatban nincsennek benne, mert nehol a Samsung megkozelitette az Apple-t. Ha az olcsobb telefonok is benne lettek volna meg nagyobb lett volna a kulonbseg.
`és te honnan tudod, hogy csak 4S, 5C, 5S felhasználókat kérdezték?`
-Ha jol emlekszem az utolso 6 honap telefon vasarlokat kerdeztek meg. August-march idotartamban mar nem arultak sima 4-et se korabbi modelleket sem.`én még mindig csak annyiról beszélek, hogy Koreában nem az iphone-t szeretik jobban, hanem az androidot(leginkább a samsungot)
semmit nem beszéltem arról, hogy melyik a jobb`-En meg arrol, hogy az uj Phone tulajok jobban szeretik az iPhone-jaikat, mint a Samsung tulajok, mert elegedettebbek.
Egyertelmuen Koreaban tobb Samsung fogy mint iPhone.. Nem errol szol a vita.
-
Touch-ko
őstag
"Mint mondtam, nem szeretik jobban az iphone-t a koreaiak, mivel nem vesznek iphone-t a koreaiak, csak kb 15%"
Latom meg mindig nem erted... Az iPhone-t vasarlok jobban szeretik a telefonjaikat mert sokkal elegedettebbek, mint a konkurens cegek termekeivel. Kuldtem 3 linket, kerlek olvasd el oket.. Okay, legalabb egyet
A roman vizes peldad ott santit, hogy az olcsobb lehet (sosem lattam meg ilyet) iPhone eseteben meg te magad is irtad, hogy draga..A design-ba latom belekotottel, am az osszes tobbit vajon miert nem emlitetted amiben az Apple toronymagasan vezet? Ez elegge nyilvanvalo, hogy csak ebbe tudsz belekotni es kinodban meg is teszed.
A magyar arat felhozni baromsag... A magas arrol nem az Apple tehet, hanem a sok ado es egyeb amit rafizetsz a telefonra, plussz a fizetesek is valahol a beka feneke alatt vannak...
"És mondtam, elhiszem, hogy az "iphone"-nal (amibe hány típust vesznek bele, 5öt?) az a 15% nagyon elégedett,"
Kerlek olvasd el mit irtam.. Nem 2007 ota iPhone tulajokat kerdeztek meg hanem az elmult 6 honapban.. Igy ebbe 3 keszulek fer bele. (4S, 5C, 5S) es nem a 15%-a az elegedett, hanem joval tobb
probald ertelmezni a chartot kerlek...
"Nyilván egy 20 ezres telefontól nem várhatod azt a minőséget, mint egy 250 ezrestől, mégis, te beleveszed a statisztikába, lerontod az arányt, nagyon jól hangzik, de sajnos teljesen értelmetlen..."
-jah, hogy a 20k-s telefonnak nem kellene hasznalhatonak lennie? Bocs, En kerek elnezest
Masreszt, honnan tudod, hogy milyen telefonokat vettek bele a statisztikaba? Mert errol egy arva szo sincs a cikkbenA kinai Apple bolt egyertelmuen rosszul jart el (bar ezt nem hiszem el, hogy ez valoban ugy tortent ahogy
leirtad..A gimis peldadra nem reagalnek mert ez nagyon melle ment
De maradjunk a temanal. Kerlek olvasd el ha kell tobbszor a kommentjeim
-
Touch-ko
őstag
`Nem, te konkrétan azt írtad, hogy a koreaiak jobban szeretik az iphone-t.`
Igen a koreai iPhone tulajok jobban szeretik az iPhonejaikat, (ergo jobban meg vannak elegedve vele), mint a tobbi brand felhasznaloi. Ezt tobb forrasbol is ala tudom tamasztani:
Mondtad, hogy beszelsz koreaiakkal:
Ime:Esetleg angolul, vagy ha a bongezod nem ismeri fel a character based language-et:
Ha esetleg ennek a 3 linknek nem adsz tul nagy hitelesseget, kerlek szolj, van meg tucatnyi masik.
`Nyilván az a 10% aki iphone-t vesz 250 ezerért abból 90% meg lesz vele elégedve, de aki androidot vesz, mindegy milyet abban nem csak a legjobbak lesznek benne, hanem már a 20 ezres telefonok is, nyilván az átlag lejjebb megy..`
-250 ezerert?A koreai T-Mobile-nal KRW211.500-tol lehet kapni. Ez kb 47K HUF, 0.23-as arfolyamon szamolva.. Ergo megint sikerult nagyot mondanod..
`A százalékos arányt én tudom, valamint tapasztaltam is, ezért mondtam, hogy amire hivatkozol,`
-Kerlek oszd meg a szazalekos aranyt amit tapasztalszEn teljesen mast tapasztalok az en ismeroseim koreben.
A kinai baratod iPhone-ja elromlott: Oke, az en kinai baratom (ez a vita kb olyan mint az oviban az `en apukam erosebb` cim) Az iPhone-jat TAX FREE vette HK-ban es sosem volt vele gondja meg.. Mivel a simfree keszulekeket nemzetkozi garanciaval aruljak...
`Mindegy, maradjunk Koreánál, ott biztosan jobban szeretik a samsungot mint márkát.`
-Lehet, hogy en fogalmaztam rosszul, ha meg mindig felreerteszAz iPhone tulajok vs Samsung tulajok vasarloi elegedettsegerol van szo. Hogy emnnyire?
Ime egy chart: -
Touch-ko
őstag
`Masik cikk arrol beszelt, hogy Del-Koreaban az iPhone-t jobban szeretik a koreaiak, mig a MA (es tobb sajto) cikkeben ennek az ellenkezojet irjak koreai forrasok.`
-Szerintem TE erre reagaltal...Sehol sem irtam, hogy tobbet adnak el belole, azt irtam, hogy jobban szeretik az iPhone-jaikat, mert jobban meg vannak elegedve veluk..
Van par koreai ismerosom (pontosan 2 Del-Koreai) es azok kozul az egyik iPhone 5S-t hasznal a masik valami Samsungot. Nemtudom melyiket de nem ez a lenyeg...Sehol nem irtam %-os aranyt, nemtudom honnan vetted ezt... Mellesleg rengeteg azsiai ismerosom van, aki Apple termekekkel rohangal es nem Koreai telefonokkal...
Nem az eladott mennyisegrol van szo, hanem arrol, hogy ki mennyire szereti a telefonjat (elegedettseg, mielott kiforgatnad a szavaim)
Brand-re lebontva az Apple toronymagasan vezet Koreaban..
-
Touch-ko
őstag
Az, hogy ki mit lat, arrol inkabb ne beszeljunk, mert sokszor (mint ahogy ez a cikk is) a sajat tapasztalatod ellenkezijet mutatja.
Ha jol emlekszem az ujsag ahol olvastam a Korea Times volt. Az ismeroseim nagy resze iPhone-t hasznal.. Meg az azsiai 150cm-esek is. Szamukra tul nagy a Note kijelzoje es nem tudjak normalisan hasznalniolyan, mintha en egy iPad-en telefonalnek... Marmint a meretaranyok.
-
törölt tag
"Ezzel a teszttel a legfőbb baj az, hogy a két os multitaskingja nem egy szinten van..."
Bizony és ez egy lényeges különbség! Ezért is írtam, hogy a két rendszer működési szisztémája eltérő. Amíg az Apple az egy cég, egy vas (na jó, pár vas) utat követi, addig az Android soha nem fogja tudni azt az optimalizáltsági szintet. De láttuk pl. a Windows -nál is, hogy minél erősebb, fejlettebb hardvert sikerül a rendszer alá tenni, annál kisebb jelentősége van az optimalizációnak. A felhasználó hardverigénye nem növekszik a hardverek képességeivel arányosan, bőven marad tartalék kraft, ami pótolja az optimalizálatlanságból fakadó hátrányt. Ha a cél a telefonálás, akkor nem látok lemaradást egyik oldalon sem. Ha viszont a telót, egy minél több funkciót ellátni képes, általános célú számítógépként szeretnénk használni (és sztem erre tart a fejlődés iránya), akkor az Androidban sokkal több potenciális lehetőséget látok. Ezért szomorodok el, amikor egy-egy újabb Android, vagy készülékgyártói korlátozással találkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest