- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Szerintem dragabb lesz mint 300k, mondjuk ugy 450.000.000.000.000 huf, es majd a sok "birka" 10 nappal elotte ott lesz a bolt elott (pont ugy ahogy mar tobb markanal is csinaljak), Szerintem talan te is sorba alltal mar valamiert, mastnep a repuloteren.. Nah akkor voltal "birka" te is, mert utaztatasert alltal sorba (tudod mint az elo allat szammitasnal amikor vagonokba, vagy kamionba terelik be oket)
-
UFC
aktív tag
Igen tudjuk. Jó pár topikban leírtad hogy te mennyire elégedett vagy a telefonoddal csak LG stb. Akkor semmi gond használd egészséggel és ne sirjál mint egy lány Elégedettséged hála istenek a megfelelő topikban tudod jelezni a megfelelő embereknek és nem kell mást leszarozni ahogy mi sem tesszük a te telefonoddal.
Ha szerinted az iPhone 6 semmi újat nem hoz semmi gond te nem vagy veszélyben mert te sose vennéd meg. Szóval dühöngésed értelmetlen és téged minősít.
És tudom ez a hsz-em után én Apple fan vagyok stb stb. Köszönjük Emese nem veszünk semmit
Lacopapi
Ő nem elfogult és nem fan csak mindenki más aki más véleményen van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest