- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
En is a sajat tapasztalatomat irtam. 2008 ota hasznalok iPhone-t es 2010 ota iPad-et. Van itthon 3GS, i4, i5, i5S, iPad1, iPad3, iPad Mini retina es 2008-ban volt egy olyan kulsos app (App Store-bol) ami crash-elt. Illetve iOS7-nel tapasztaltam Safari crash-et, amit marciusban sikerult kijavitaniuk. Ergo 6 ev alatt kevesebb crash-em volt iOS eszkozon mint az altalad leirt embernek par nap alatt. Kicsit erdekes a storyd..
Ellenben baratnom androidos kozepkategorias telefonjan keresemre szamolta egyetlen nap hanyszor fagyott. 25-szor. Valahanyszor text-et kapott, meg akarta nyitni, majd valaszolni ra, a telefon szet fagyott.. az akksi kiszedesevel sikerult hasznalhatova tenni. Masdik ismerosunk S3-jan a nyelv automatikusan atvaltott, a hivasokat dobalta. Az akkori legujabb software kerult a telefonokra (aprilisban) am az csak par hetre oldotta meg a problemat. Aztan kezdodott minden elolrol..
Az en tapasztalataim 2.3-mal anno katasztrofalis volt, a 4.2.X-et mar sikerult normalisabban megoldaniuk. Am ott lag volt, illetve egyeb problemaink..
@ Persikka
`nyilván, az amit mindenhol otthagysz, azt nem könnyű megszerezni, azzal szemben ami csak a fejedben van meg, és senki nem tudja, ha nem mondod elIgen, minden iPhone tolvaj eloszor ellopja a telefonod, majd az ujjlenyomatod is.. Teljesen egyertelmu
Kolompar Aladar ellopja a telefonod, te letiltod a keszuleket, majd O visszamegy hozzad es meg az ujjleynomatod is ellopja.. Teljesen egyertelmu
LOL
-
Parallaxis
addikt
Ha olyan jól össze lenne vasalva a vas a szoft-al, nem crashelne naponta 3-szor.
Két kollégám is használ i5s-t és egyiknél sem crash-el (az egyikük ráadásul eléggé háklis a mobilokra, ha gondja lenne vele, akkor már ez is repült volna az ablakon kifele, mint az előd HTC One
).
-
Touch-ko
őstag
Crash-ek elofordultak iOs7-nel. Nalam iPad3-on safari lepegetett ki. Marciusban kiadtak a 7.1-et azota semmi ilyesmit nem tapasztaltunk. Se iPhone se iPad nem crash-el.
Elotte en 2008-ban iOS2-nel tapasztaltam random crash-t egy kulso alkalmazas inditasakor. Pedig folyamatosan iOS eszkozoket hasznaltam, tobbet is naponta.. Egyedi eset lehet, vagy kitalalt.Kozben hasznaltam (sajnos kellett) android 2.3.X-et tobb eve, nah az crash-elt orrba-szajba. Aztan tavaly a 4.1-4.2-ot, az mar sokkal stabilabb volt, de ott nekem egyeb gondok voltak. Lassulas, stb.
-
Parallaxis
addikt
Ez nem arcoskodásról szól: [link]
Az Apple 64 bites rendszert használ, 64 bites hardverrel, mérhető és kihasználható teljesítménynövekedéssel.
Akkor lenne igazad, ha kihoztak volna egy 64 bites vasat úgy, hogy régi 32 bites rendszerrel adják a felhasználók kezébe (lásd Android, ahol már a legtöbb gyártó több magos processzorral szállította a készülékét, amikor maga a rendszer még nem volt erre teljesen felkészítve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest