Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alex91

félisten

válasz peterk #222 üzenetére

Persze, de meg mindig fenntartom, hogy lehetett volna kicsit szelesebb koru a "teszt". (Most, hogy megegy telo, vagy nem megegy hagyjuk. Igazandibol nem ezen lovagoltam.) De a portal temaja adott, kozoljuk a hireket. A nep itt egymas torkanak ugrik ugy, hogy a tobbseg valojaban nem is latott meg ilyet. Es persze mindenki tukon ul, hogy helyben kapja meg a mind reszletesebb infokat. Gondolom ez ertheto, hogy kivancsian varjak.

Amugy itt szepen osszefoglalta Bog is: [link], bar a stilus kicsit Jobs-os, de a tartalma - szamomra - mar kielegito. :)

• Alex91

félisten

válasz Napfénysüti #206 üzenetére

Orulok, ha esetleg sajat magamnak meg tudom venni :). Bar nekem tul sokat tud.

(Most nagyon meglovagoljatok ezt a tobb iPhone-t. En csak mint esetleges lehetoseget emlitettem meg. Bar ahogy eszrevettem, itt nem sok embernek van 4-es iPhone-ja :).)

• Alex91

félisten

válasz Bog #194 üzenetére

Jo, de most ugyanugy reagalsz, mint Jobs! :)

Tudod, ha sufni blogot vezetnel, amit a jo haverok olvasnak, akkor valoban elkuldheted a picsaba a tisztelt olvasot. De azt hiszem itt talan megse teheted meg... Vagy most te vagy a kis Jobs?

Nem csak en irtam, hogy kicsit tobbet vartam. Most oszinten, hany hivasod szakadt meg a mindennapi hasznalatban?

Itt mar napok (hetek?) ota megy a pro es kontra. Olvas az ember ilyet, lat olyat. A tobbseg meg abbol vonja le a konzekvenciat amilyen infokat kap. Most ti is bemutatjatok, hogy je, elmegy. (Kozben elmegy a masik telon is, es hulye Jobs, akkor minek kente a tobbire is, ugye?) Azt lehet, ha 2 fokot forditasz azon a szaron a kezedben, akkor meg visszaugrik :). (Tenyleg forogtal kozben vele?) Nem ertek ehhez a radios dologhoz sajna nagyon. De az ember tudja, hogy van arnyekolas, zavar, meg esetleg iranyitas is. Nalam van, hogy ugral anelkul, hogy barmit csinalnek az a kijelzo. De oszinten, ha tudok telefonalni, akkor kit erdekel? De az iPhone 4-el tudok telozni, vagy nem?

Az a baj, hogy sokkal okosabbak mi se lettunk ezen teszt altal, de azt mar tudjuk, hogy Jobs es bandaja hazudik, szarul kezelte az ugyet, csusztat stb. Igen, hardveres hibanak (anomalianak?) tunik, es nem veletlenul zorog a haraszt, de ahogy Jobs mondta, ez altalanos gond a mobil technologiaban. Jo, lehet, hogy ok most az atlagnal kicsit nagyobb gondban vannak :).

• Alex91

félisten

válasz Bog #188 üzenetére

Es mi lesz, ha majd egyre tobb ember kezeben lesz iPhone 4, es majd jonnek a zemberek, hogy Bog pajtas az enyem megse dobja, es majdnem az altalad irtak miatt nem vettem meg? Akkor majd mit mondasz? Hogy: "Basz'meg, fogd maskepp, akkor majd eldobja!" :D

Nezd, en meg mindig nem tudom, hogy most ez valoban mennyire problema? Mert Handras szerint semennyire, az index szerint (ahogy irtad) csak egyszer tapasztaltak, te szerinted akkor most mi van? Plane ugy, hogy a videon mas keszuleken is csokken a jelerosseg. Lehet, hogy csak bekapcsoltak a mikrohullamu sutot mellette :).

Jo, most te is magyarazod a bizonyitvanyod, mint Jobs batyo :). Most mar nem is akkora a problema?

Es ugy vettem eszre, hogy masok is hianyoltak par dolgot, amit meg lehetne csinalni ugymond "teszt" cimen.

Es azert mondtam (mondtuk), hogy talan kene tobb keszulek ugyanazon a helyen, es kivancsiak vagyunk, hogy a szigeteles valoban megoldja a dolgot. Tudom, van tobb velemeny, video stb. De azt hiszem, ha az olvasoitokkal szemben lojalisak lennetek, akkor talan kicsit jobban is korbejarhattatok volna a temat.

Mert mi lesz, ha esetleg azt mondjak az olvasok, hogy "Bog, nem vagytok mar eleg hitelesek."? Akkor te is torolni fogod a hozzaszolasokat, mint az Apple...?

• Alex91

félisten

válasz Bog #182 üzenetére

A te dolgod :)! De azt hiszem, hogy most kb. ugyanazt csinalod kicsiben, mint Steve nagyban! :DD

• Alex91

félisten

válasz Bog #168 üzenetére

Mert szerinte az ove nem dobja. Igy legalabb kiderulne, hogy az a keszulek valoban nem csinalja, vagy hogy handris rendesen tudja tartani, es azert nem csinalja...

• Alex91

félisten

válasz Tv #117 üzenetére

Igen, en is mar eszrevettem, hogy gondok vannak itt neha (gyakran :F ) a tesztekkel, irasokkal. Nem vagyok nagy mobiltelo rajongo, de ide is benezek neha (most gyakrabban, engem is erdekel az iPhone 4 pl.). Meg ugye volt az a Mac-re valtos blog is :).

Leirnak valamit, aztan kiderul, hogy megse ugy van, targyi tevedesek is bekeverednek (Apple in-ear fuleses teszt pl., de akar a Mac-es blogot is lehetne irni).

Ahogy itt irtak paran, ez a teszt pont annyira ertekelheto, mint a tobbi youtube-os, handrisos, stb.-s video, ...semennyire. Elment az iPhone-on a jel? Elment a masik telon is. Akkor ez mit bizonyit? Nem is ott tapogatjuk, ahol "kell", azt megsincs jel? Miert?

Mert valoban, jo lett volna "kulccsal" "rovidre" zarni, es lent is, fent is. Mit csinal a telo? Adjuk mar oda tobb ember kezebe is, mindenkinel eldobja a jelet? (Mert ugye itt irta valaki, akinek tenyleg van ilyen teloja, hogy az o kezeben gyakran "elsul", mig az asszonykaja keze mar nem ilyen ugyes, neki kevesebbszer sikerul (ha egyaltalan sikerul) ezt elerni.)

Szerintem ez joval komplexebb problema lehet. Es lattunk eldobos videot, meg nem eldobos videot is. Kinek higgyunk? En a helyetekben elhivnam Handrist is (vagy barki mast, akinek van ilyen teloja, es nem dobja szerinte a jelet), hogy hozza az o telojat is, azt nezzuk, a ket telo mit muvel! Ugyanazon a helyen fogjatok meg mindketten, ahogy "kell", aztan nezzuk! Utana meg csereljetek telot, es vegezzetek el a tesztet megegyszer! Hatha a kezetekben a hiba :). Es lehetne folytatni, ne en talaljam mar ki, hogy hogyan kell egy telot tesztelni, ebbol ti eltek meg!

Es azt is tegyuk hozza, hogy Handras (vagy Pistike) maganblogja kit erdekel? De ti egy nagy nezettsegu portalt vezettek, aminek tan nagyobb az olvasoi tabora, igy elvarhato, hogy tenyleg minel objektivebb es tenyszerubb irasokat kozoljetek! Es ne csak a kotelezo napi betevo cikket kozoljuk le. (Volt a Pdamania portal, ami mig nonprofitkent uzemelt egy jo kis oldal volt, a mai Technetet meg mar nem is olvasom, hiaba a penz nagy ur!)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés