- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
"a nokia csak mobiltelefonokkal foglalkozik. hát persze, azért gyártanak notebookot is. meg mondjuk HLR-t, MSC-t, routereket, switcheket."
Csak halkan jegyzem meg, nem gyart. Mar mint HLR-t meg MSC-t. Mar regebben is Nokia Networksnek hivtak. Most meg Nokia Siemens Networksnek (bar ezt gondolom tudod) Es bar tulajdonosa a cegnek, egy ideje mar nem hasznalhatja a Nokia Siemens Networks a berendezesein (sem logo formajaban, sem a software-ben sehol) a Nokia nevet.
-
Hatvan9
senior tag
"Nem, tényleg nem tudom. Már hét éve nem tudom, hogy mit írok, mégis napi 35 ezren olvassák. Biztos egy szekta ez!"
Az olvasottságot nem bizonyítja azt hogy tudod mi írsz."Mondjuk az, hogy direkt nem válaszolsz olyan dolgokra, amivel beégsz?"
Ez is csak azt bizonyítja milyen egy gyerekes lény vagy.
Egy dolog hogy mi vagy te fórumon és mi vagy élőben."Tied a szó: milyen ember vagyok valójában?"
Ezt neked kell tudnod.Tudod... van egy olyan mondás hogy az okos enged... a folytatást biztos ismered a lényeg hogy az utóbbit meghagyom neked...
-
Hatvan9
senior tag
"történelem érettségimen, pedig kettest kaptam."
Elég szégyen.
"1. aláírásba nem azt írsz, amit akarsz, vannak szabályok"
Amit írtam talán jogszabályt sértett?Akkor miről van szó? Nem kell elterelni a dolgot más fele.
2.Nem attól lesz egy gyártó "atya"úristen hogy régebb óta létezik.
3.Samsung és társai nem tisztességes gyártó.(ezt nem azért mondom mert dolgoztam a Nokiánál, dolgoztam az SE-nél is.)
4.Közel sem összehasonlítható árkülönbségről van szó.(10K vs 20K és 50K vs 200K)
Nem mind1 hogy 10K duplázok vagy 50K -t Quadozok.
És miért bántod szegény 1610 -et ez egy 1996 -os ős csúcsmodell. ebből is látszik nem tudod mit írsz.
5.Egyetlen notebookot csináltak eddig: Nokia Booklet 3G amit nem is lehet itt megkapni nem kell úgy sorolnod mintha tömeg gyártásba lenne.
6.Na most jó hülyeséget mondtál az iPhone még több éve meg sem született amikor már a Nokia 6600 -ásra választhattál navigációs programot külső GPS -el."A fórum arra való, hogy eszmét cserélj a témában, kulturált keretek között, értelmesen, érvekkel."
Ha már itt vagyunk olvasd végig a te érveidet és gondolkodj el mi a marhaság.
"Tőlem aztán fenyegetésnek is veheted."
Ebből lerí milyen egy ember is vagy valójában. -
Alex91
félisten
Jo, de most ugyanugy reagalsz, mint Jobs!
Tudod, ha sufni blogot vezetnel, amit a jo haverok olvasnak, akkor valoban elkuldheted a picsaba a tisztelt olvasot. De azt hiszem itt talan megse teheted meg... Vagy most te vagy a kis Jobs?
Nem csak en irtam, hogy kicsit tobbet vartam. Most oszinten, hany hivasod szakadt meg a mindennapi hasznalatban?
Itt mar napok (hetek?) ota megy a pro es kontra. Olvas az ember ilyet, lat olyat. A tobbseg meg abbol vonja le a konzekvenciat amilyen infokat kap. Most ti is bemutatjatok, hogy je, elmegy. (Kozben elmegy a masik telon is, es hulye Jobs, akkor minek kente a tobbire is, ugye?) Azt lehet, ha 2 fokot forditasz azon a szaron a kezedben, akkor meg visszaugrik
. (Tenyleg forogtal kozben vele?) Nem ertek ehhez a radios dologhoz sajna nagyon. De az ember tudja, hogy van arnyekolas, zavar, meg esetleg iranyitas is. Nalam van, hogy ugral anelkul, hogy barmit csinalnek az a kijelzo. De oszinten, ha tudok telefonalni, akkor kit erdekel? De az iPhone 4-el tudok telozni, vagy nem?
Az a baj, hogy sokkal okosabbak mi se lettunk ezen teszt altal, de azt mar tudjuk, hogy Jobs es bandaja hazudik, szarul kezelte az ugyet, csusztat stb. Igen, hardveres hibanak (anomalianak?) tunik, es nem veletlenul zorog a haraszt, de ahogy Jobs mondta, ez altalanos gond a mobil technologiaban. Jo, lehet, hogy ok most az atlagnal kicsit nagyobb gondban vannak
.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ja, és ha ezek után még egy okostojás megvádol azzal, hogy engem az Apple lefizet, annak az orrát majd belenyomom ebbe a topikba.
Nem vagyok hiteles, ja, wazze. Több mint hét éve direkt csak tettettem a hitelességet, hogy végre, amikor jön az iPhone 4, akkor majd jól félrevezessek mindenkit. Mert engem lefizet a Nokia / Samsung / RIM / LG / SE (szabadon választható), a maces topikokban pedig az Apple.
Bár végülis az lenne a jó, ha mindenki egyszerre fizetne le, mert akkor mindenről csak jókat írnék és lenne egy valag pénzem.
-
Alex91
félisten
Es mi lesz, ha majd egyre tobb ember kezeben lesz iPhone 4, es majd jonnek a zemberek, hogy Bog pajtas az enyem megse dobja, es majdnem az altalad irtak miatt nem vettem meg? Akkor majd mit mondasz? Hogy: "Basz'meg, fogd maskepp, akkor majd eldobja!"
Nezd, en meg mindig nem tudom, hogy most ez valoban mennyire problema? Mert Handras szerint semennyire, az index szerint (ahogy irtad) csak egyszer tapasztaltak, te szerinted akkor most mi van? Plane ugy, hogy a videon mas keszuleken is csokken a jelerosseg. Lehet, hogy csak bekapcsoltak a mikrohullamu sutot mellette
.
Jo, most te is magyarazod a bizonyitvanyod, mint Jobs batyo
. Most mar nem is akkora a problema?
Es ugy vettem eszre, hogy masok is hianyoltak par dolgot, amit meg lehetne csinalni ugymond "teszt" cimen.
Es azert mondtam (mondtuk), hogy talan kene tobb keszulek ugyanazon a helyen, es kivancsiak vagyunk, hogy a szigeteles valoban megoldja a dolgot. Tudom, van tobb velemeny, video stb. De azt hiszem, ha az olvasoitokkal szemben lojalisak lennetek, akkor talan kicsit jobban is korbejarhattatok volna a temat.
Mert mi lesz, ha esetleg azt mondjak az olvasok, hogy "Bog, nem vagytok mar eleg hitelesek."? Akkor te is torolni fogod a hozzaszolasokat, mint az Apple...?
-
Just486
senior tag
Látszik nem érted mi a bajom. A bajom a videóban elhangzó kijelentésekkel van. " A kisujjam a hibás pontra helyezem" De igazából nem raktad oda a kisujjad, mert amit Te átfogtál az nem hibás pont. "Árnyékolási problémák" - az iphone4 Antennáját nem árnyékolni lehet, pont emiatt volt a felhördülés, hanem rövidrezárni vagy interferálni nem tudom. Én nem azt szeretném hallani századjára is, hogy az i4 antennája szar. Elhiszem és tudom is - habár még nem próbáltam. De asszem nem fogunk zöldágra vergődni, mivel szentül állítod, hogy igazad van és az hogy én mit mondok nem számít, a többséget úgysem zavarja, hogy a videót jobban megnézve több tévedés is van benne.
-
Just486
senior tag
Megint pofátlannak fogok tűnni: Sehányszor. A videóban többször is kihangsúlyozva egy semleges pontot érintettél a telefonon és a jelenséget ezzel magyaráztad. Lehet (én elhiszem) hogy közben a tenyered a másik oldalához hozzáért és átvezette a megfelelő pontot is, de nem ezt mondod közben. Azt is ismét leírnám, hogy Te árnyékolásról beszélsz, ami megintcsak "nem igaz". Szerintem ne ködösítsetek (ti is) és ismerjétek el, hogy a videó igencsak megkérdőjelezhetőre sikerült. - kérlek ne vegyétek ezt szemtelenkedésnek, egyszerűen most éppen nem vagyok elégedett a munkátokkal és mivel lehetőségem van rá, ennek hangot is adok.
-
Gicz
addikt
abban igazad van tényleg. megnéznédhogy mivan akkor ha csak a jobb oldalit és csak a bal oldalit fogod le? persze csak ha ottvan a teló a közelben.
egyébként vmi bennfentes infód nincs a megjelnésről? nagoyn kell már ez a térerő problémás szar.
amugy kb mikor lesz olvasható a teljes review?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest